in , , , , ,

DIY υφασμάτινη πεταλούδα origami

Σίγουρα σε όλους αρέσουν οι πεταλούδες και με αυτή την υφασμάτινη κατασκευή origami, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως δαχτυλίδι, τσιμπιδάκι για τα μαλλιά ακόμα και για καρφίτσα στα ρούχα σας.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • ένα ορθογώνιο κομμάτι ύφασμα
  • καρφίτσα με στρογγυλή γυάλινη κορυφή
  • βελόνα και κλωστή

Δείτε επίσης: Πώς να φτιάξετε πανέμορφα κα πρακτικά κουτάκια origami απο μια κόλλα χαρτί! – {ΒΙΝΤΕΟ}

Οδηγίες

Διπλώστε το ορθογώνιο ύφασμα στη μέση από την μικρή πλευρά.

Διπλώστε το ξανά στη μέση, πιέζοντας κατά μήκος καθώς συνεχίζετε και ελέγξετε ότι οι γωνίες ταιριάζουν.

Με το διπλωμένο άκρο του ορθογωνίου απέναντι από σας, σηκώστε και διπλώστε την αριστερή γωνία προς την κάτω δεξιά γωνία. Αυτό θα πρέπει να σχηματίζει ένα τρίγωνο.

Αναποδογυρίστε. Τώρα το σχήμα του υφάσματος θα πρέπει να μοιάζει με αυτό. Με το έργο σας να αναστρέφεται, σηκώστε το ορθογώνιο σχήμα, ώστε να δείχνει προς τα πάνω. Πατήστε την διπλωμένη αριστερή γωνία του ορθογωνίου προς την κάτω δεξιά γωνία. Αυτό δημιουργεί ένα άλλο τρίγωνο. Βεβαιωθείτε ότι τα μήκη ευθυγραμμίζονται.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Τώρα έχετε ένα τρίγωνο και δύο μικρά ορθογώνια κάτω από αυτό. Αρχίζοντας από το δεξί ορθογώνιο, γυρίστε την κάτω αριστερή γωνία προς τα μέσα και διπλώστε μια διαγώνια γραμμή στο ορθογώνιο, ξεκινώντας από πάνω προς τα αριστερά προς τα κάτω.

Δείτε επίσης: Πώς να φτιάξουμε θήκες οργάνωσης γραφείου Origami με μία κόλλα χαρτί! Φοβερή ιδέα. {ΒΙΝΤΕΟ}

Κάντε το ίδιο για το αριστερό ορθογώνιο: γυρίστε την κάτω δεξιά γωνία προς τα μέσα και διπλώστε μια διαγώνια γραμμή στο ορθογώνιο, ξεκινώντας από πάνω προς τα δεξιά προς τα κάτω. Με την κορυφή του τριγώνου προς τα αριστερά, διπλώστε το επάνω στρώμα της δεξιάς γωνίας προς την κορυφή του τριγώνου. Η διαγώνια πτυχή σας κατά μήκος του ορθογωνίου γίνεται πλέον το σώμα της πεταλούδας.

Κάντε το ίδιο με την κάτω γωνία: διπλώστε το επάνω μέρος της κάτω δεξιάς γωνίας προς την κορυφή του τριγώνου. Πιάστε τις κάτω γωνίες για να σταθεροποιήσετε το σώμα και ράψτε το στη θέση του με τη βελόνα και την κλωστή.

φωτ.: fabartdiy

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

DIY κουνελάκι από κάλτσα!

Σιγκαπούρη: η πρώτη χώρα στον κόσμο που απαγορεύει διαφημίσεις για ποτά με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη