in , , , , , , , , ,

Βήμα βήμα πως θα φτιάξετε ένα τεράστιο μαξιλάρι πάντα

πώς να φτιάξεις ένα μεγάλο μαξιλάρι πάντα

Τo παρακάτω χνουδωτό μαξιλάρι πάντα είναι απλά υπέροχο και ιδανικό για παιδικά δωμάτια. Για αυτό το γιγαντιαίο μαξιλάρι-πάντα, το μόνο που χρειάζεστε είναι μαύρο και άσπρο φλις, γέμισμα μαξιλαριού, λίγη ροζ τσόχα και βεβαίως μια βελόνα και κλωστή – δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο!

1. Από το μαύρο κομμάτι φλις, κόψτε τα αντίστοιχα σχήματα για τα χέρια, τα αυτιά και το λαιμό δύο φορές το καθένα. Εκτός από αυτό, τα σχήματα για τα πόδια και μερικά από τα χαρακτηριστικά του προσώπου θα κοπούν από το μαύρο φλις επίσης. Από το λευκό φλις, κόψτε δύο σχήματα για τον κορμό, καθώς και δύο για το κεφάλι. Τα κομμάτια για τα πόδια και το πρόσωπο θα κοπούν επίσης από το λευκό φλις.

Δείτε επίσης: Πώς να φτιάξεις μαξιλάρι σαλιγκάρι από ύφασμα – Πατρόν

2. Ράψτε ένα κολάρο και στα δύο κομμάτια του κορμού όπως φαίνεται στην εικόνα.

3. Ενώστε τη χνουδωτή πλευρά των κομματιών για τα χέρια και τα αυτιά και ράψτε τα – εκτός από τις άκρες όπου τα χέρια και τα αυτιά θα συνδεθούν με το σώμα και το κεφάλι αντίστοιχα. Γυρίστε τα προς τα έξω και γεμίστα τα.

4. Απλώστε ένα από τα κομμάτια του κορμού στο πάτωμα με την αφράτη πλευρά προς τα πάνω και βάλτε τα χέρια από πάνω ώστε η ανοιχτή πλευρά τους να εφαρμόζει στον πλάι του κορμού. Βάλτε από πάνω το δεύτερο κομμάτι του κορμού και ενώστε τα δύο κομμάτια ράβοντας και τα χέρια αλλά αφήνοντας ανοιχτό το λαιμό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

5. Κάντε ακριβώς το ίδιο με τα δύο κομμάτια του κεφαλιού και τα αυτιά.

6. Στη συνέχεια ενώστε ράβοντας το κεφάλι και τον κορμό, αφήνοντας ένα μικρό άνοιγμα στο λαιμό για να μπει το γέμισμα. Αφού το γεμίσετε, το ράβετε καλά.

7. Στο τέλος ράβετε τις λεπτομέρειες, μάτια, μάγουλα, στόμα, πόδια κτλ.

Δείτε επίσης: Λουλούδατα Μαξιλάρια χωρίς Ράψιμο

φωτ.: cleverly

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Aυτές είναι οι 28 ομορφότερες γυναίκες σε 28 καταπληκτικές φωτογραφίες

οδηγίες amigurumi κουνελάκι

Δείτε πως να φτιάξετε Amigurumi Bunny βήμα βήμα!