in , , , ,

Πώς να βάψετε υφάσματα, μπλουζάκια, μαξιλαροθήκες απλά με λουλούδια!

Ίσως σας έχει τύχει καταλάθος να βάψετε κάποιο ρούχο σας με κάποιο λουλούδι ή χόρτο από απροσεξία σας.

Αυτή λοιπόν την ιδιότητα των φυτών μπορείτε να την κάνετε να λειτουργήσει υπέρ σας για να βάψετε υφάσματα!

Με λουλούδια που έχουν ζωηρό χρώμα μπορεί να δώσετε vintage αέρα στα ρούχα σας και στα υφάσματα σας. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και η πρώτη ύλη δεν είναι άλλη από τα φυσικά λουλούδια!

Πώς να βάψετε υφάσματα, μπλουζάκια, μαξιλαροθήκες απλά με λουλούδια

Δείτε ακόμα Πώς να ζωγραφίσετε τα ρούχα σας με στένσιλ + 35 υπέροχες ιδέες!

via

Τοποθετήστε το ρούχο ή το ύφασμα σε μια επίπεδη και στιβαρή επιφάνεια, φροντίζοντας να βάλετε ένα χαρτί ανάμεσα για να μην περάσει το χρώμα από το μπροστά μέρος στο πίσω πχ εάν είναι ένα μπλουζάκι ή μια μαξιλαροθήκη.

Φτιάξτε με τα φυτά μια σύνθεση που σας αρέσει να αποτυπωθεί επάνω στο ύφασμα, τοποθετήστε άλλο ένα χαρτί επάνω στα λουλούδια και με ένα σφυρί ή ένα οποιοδήποτε βαρύ αντικείμενο αρχίστε να χτυπάτε έτσι ώστε οι χρωστικές από τα λουλούδια να περάσουν επάνω στο ύφασμα. Τα φυτά θα αφήσουν ένα όμορφο και διακριτικό χρώμα επάνω στο ρούχο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

via

Θέλει λίγο προσοχή στην επιλογή τοων πετάλων των λουλουδιών να έχουν καθαρό σχήμα, στη σύνθεση που θα φτιάξετε αλλά και στην πιέση που θα ασκήσετε έτσι ώστε στο τέλος βα μην πάρετε απλά μια μουντζούρα.

Δείτε ακόμα Φτιάξτε Φυσική Βαφή Ρούχων με Φρούτα και Λαχανικά

Ανάλογα με την πίεση που θα ασκήσετε θα δείτε να αλλάζουν οι αποχρώσεις.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να διακοσμήσετε μπλουζάκια, μαξιλαροθήκες, τραπεζομάντηλα, φουλάρια αρκεί το ύφασμα να είναι βαμβακερό.

via

Αφήνετε να στεγνώσει και σίγουρα θα αντέξει κάποια πλυσίματα αλλά σιγά σιγά μπορεί να ξεθωριάσει κάτι το οποίο βέβαια θα ενισχύσει και την vintage άποψη αυτής της δημιουργίας.

Καλή επιτυχία!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

8 επιλογές για πλακάκια σαν ξύλο που θα ζηλέψεις!

45 καταπληκτικές ιδέες για έπιπλα από ανακυκλωμένα υλικά!