in , , , , , , , , ,

Φτιάξτε τα δικά σας χάρτινα φανάρια!

Ιδανικά για γάμο, βάφτιση ή απλά για τον κήπο σας, αυτά τα φανάρια θα σας ξετρελάνουν. Πανεύκολα στην κατασκευή, με πολύ απλά υλικά, θα τα φτιάξετε ξανά και ξανά!

Δείτε επίσης: Διακόσμηση με Φανάρια για όλες τις εποχές!

Υλικά:

Λουλούδια και φύλλα
Βαρύ βιβλίο
Χαρτοπετσέτες
Κηρόχαρτο
Χάρακας
Κοπίδι χειροτεχνίας
Βάση Κοπής
Σίδερο
Σιδερώστρα
Washi ταινία

Πατήστε Λουλούδια και τα φύλλα

Συλλέξτε τα φύλλα, τα λουλούδια έχοντας κατά νου ότι τα λεπτά φύλλα και πέταλα θα ξεραθούν ταχύτερα από τα παχύτερα δείγματα. Βάλτε λουλούδια κλπ. ανάμεσα σε δύο χαρτοπετσέτες και τοποθετήστε μέσα σε ένα βαρύ βιβλίο για να ξεραθεί.

Μετρήστε και κόψτε κερωμένο χαρτί

Μετρήστε και κόψτε τέσσερα ορθογώνια 4 ½ x 9 ίντσες. Μπορείτε να τα κάνετε αυτά σε οποιοδήποτε μέγεθος θέλετε, αλλά ένας κύβος είναι εύκολος στον υπολογισμό και τις μετρήσεις.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δημιουργία τετραγώνων

Διπλώστε το ορθογώνιο του κερωμένου χαρτιού στο μισό για να δημιουργήσετε ένα τετράγωνο. Ανοίξτε το τετράγωνο, τοποθετήστε το λουλούδι ή το πράσινο μέσα. (φωτογραφία # 2) Κλείστε το τετράγωνο έτσι ώστε το λουλούδι να είναι σάντουιτς μεταξύ των δύο στρωμάτων του κερωμένου χαρτιού.

Δείτε επίσης: 40 Φανταστικές καλοκαιρινές κεντρικές συνθέσεις για το γαμήλιο τραπέζι!

Δουλεύοντας σε μια σιδερώστρα ή πάνω σε ένα πανί, περάστε σίδερο γρήγορα πάνω από το κερωμένο χαρτί για να σφραγίσει. Αυτό θα συγχωνεύσει τα δύο στρώματα μαζί. Επαναλάβετε μέχρι να έχετε τέσσερα τετράγωνα πλαίσια.

Συναρμολογήστε φανάρια

Τοποθετήστε δύο πλαίσια δίπλα-δίπλα με τις άκρες τους να αγγίζουν. Προσανατολίστε τα πάνελ έτσι ώστε η πλευρά που θέλετε να είναι η μπροστινή πλευρά του φαναριού να είναι στραμμένη προς το τραπέζι σας. Κόψτε ένα μήκος ταινίας περίπου μία ίντσα περισσότερο από το πλαίσιο. Τοποθετήστε την ταινία στο κέντρο όπου συναντώνται τα πάνελ και πιέστε στη θέση τους.

Ανασηκώστε το πάνελ και πιέστε την επιπλέον ταινία προς τη λάθος πλευρά. Συνδέστε τα πάνελ “μεντεσέ” και τρέξτε το δάκτυλό σας κατά μήκος της ταινίας για να κάνετε μια οξεία πλευρά. Συνεχίστε να ενώνετε τα πάνελ μεταξύ τους μέχρις ότου και τα τέσσερα πάνελ σχηματίσουν τον κύβο.

Τοποθετήστε το κερί ρεσό ή το LED φωτάκι στο εσωτερικό του φαναριού και απολαύστε!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Ξέχνα τα πλαστικά καλαμάκια! Οι 11 σύγχρονες τάσεις στα καλαμάκια

Πλούσιος κατά λάθος! 5 ανακαλύψεις που αποδείχτηκαν «χρυσάφι»