in , , , , ,

Απίστευτα ανακυκλωμένα κοσμήματα από παλιά λάστιχα και κονσερβοκούτια!

Μια οικογένεια που, από το Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη, δημιούργησαν, σχεδίασαν και παρήγαγαν μοναδικά ανακυκλωμένα κοσμήματα. Αφιερωμένα στην προστασία του περιβάλλοντός μας και ιδιαίτερα των πνευμόνων του πλανήτη μας, του Ωκεανού.

Δείτε επίσης: Εκπληκτικά κοσμήματα απο ανακυκλωμένες κάψουλες Nespresso!

Ενδιαφέρουσα, μοναδική και γεμάτη έκπληξη, η εταιρία Ckoasa φέρνει την ιδέα ότι πρέπει πάντα να είμαστε ανοιχτοί για γνώση και ανακαλύψεις … στην τέχνη, τα ταξίδια, τη φύση, τα πάντα! Η περιέργεια φέρνει τους ανθρώπους μαζί. Αγαπάμε όλοι  την απλότητα, τη μοναδικότητα, την ανταλλαγή και τη δημιουργικότητα.

Με την ανακύκλωση υλικών όπως τα κονσερβουκούτια, που καθημερινά χρησιμοποιούμε και τα παλιά λάστιχα ποδηλάτων και αυτοκινήτων, δίνεται η ευκαιρία σε μικρές επιχειρήσεις στη Νέα Καληδονία να ανακυκλώσουν προϊόντα που θα είχαν πεταχτεί. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των κοσμημάτων αποτελούν πιθανή πηγή ρύπανσης για τον ωκεανό, τα ποτάμια και τα δάση.

Ελπίζουν ότι μοιράζοντας αυτό το πάθος για τον εκπληκτικό μας πλανήτη, θα φέρουν επίγνωση σε θέματα όπως η υπερθέρμανση του πλανήτη και η μικροπλαστική ρύπανση των ωκεανών μας.

Τα πολυτελή σχέδια του Ckoasa θα σας οδηγήσουν σε ένα εξαιρετικό ταξίδι που περιβάλλεται από τη φύση και το ισχυρό της στοιχείο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε επίσης: 20 υπέροχα ανακυκλωμένα κοσμήματα απο πλαστικά μπουκάλια!

Δείτε επίσης: DIY κοσμήματα απο ελάσματα απο τα ξύλινα μανταλάκια!

φωτ.: recyclart

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Πώς να αποθηκεύσετε τα κεριά σας σε ρολά κουζίνας

Τακτοποιήστε τα ντουλάπια της κουζίνας σας με αυτόν τον τρόπο