in , , , , , , , ,

45+1 υπέροχα diy μαγνητάκια για το ψυγείο

Τα μαγνητάκια του ψυγείου είναι πολύ χρήσιμα και ταυτόχρονα προσθέτουν και ομορφιά στο ψυγείο σας με τη βοήθεια φωτεινών χρωμάτων. Μπορείτε να κολλήσετε τη λίστα του σούπερ μάρκετ σας στο ψυγείο με τη βοήθεια αυτών των όμορφων μαγνητών.

Φτιάχνοντας τα δικά σας μαγνητάκια θα είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα που θα απολαύσετε εξίσου εσείς και τα παιδιά σας. Παρακάτω είναι μερικές ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν στην κατασκευή όμορφων μαγνητών ψυγείου.

Pom pom μαγνήτες

Αν ψάχνετε για μερικές χαριτωμένες ιδέες για μαγνητάκια, τότε σκεφτείτε τα πομ πομ. Μπορείτε να βάλετε μαγνητική ταινία ή μικρά μαγνητάκια σε ένα πομ πομ και έτοιμα.

Δείτε επίσης: Φτιάξτε πανεύκολα μαγνητικές πέτρες και βότσαλα!

Μαγνήτης με κλαδί

Αν ψάχνετε για μια απλή αριστοκρατική ιδέα τότε αυτή είναι για σας. Απλά πρέπει να πάρετε ένα ένα κλαδί με μικρά παρακλάδια. Το μόνο που απαιτείται από την πλευρά σας είναι να κόψετε τον κύριο κλαδί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πίσω επίπεδο και να μπορεί να σταθεί στο ψυγείο. Μπορείτε να τοποθετήσετε μαγνητική ταινία στην πλάτη του, και στη συνέχεια να το στερεώσετε στο ψυγείο για να φτιάξετε ένα μαγνήτη ψυγείου DIY.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης: Μαγνητικά αυγά απο τσιμέντο!

φωτ.: diyarta

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Πώς να φτιάξεις το σπασμένο κραγιόν σου

Ξέχνα τα πλαστικά καλαμάκια! Οι 11 σύγχρονες τάσεις στα καλαμάκια