in , , , , , ,

6 τύποι παπουτσιών που μπορεί να βλάψουν τα πόδια σας

Ο μέσος άνθρωπος περνάει 245-292 χιλιόμετρα σε ένα χρόνο.

Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να βρείτε ένα τέλειο ζευγάρι παπούτσια που δεν θα βλάψουν τα πόδια σας. Η μόδα είναι δεν είναι το παν, πρέπει να δίνουμε σημασία και στην υγιεινή.

Τα μυτερά παπούτσια μπορεί να είναι αρκετά σφιχτά

Δείτε επίσης: Μικρά μυστικά για να μυρίζουν όμορφα τα παπούτσια σας

Τα φαρδιά πόδια δεν θα αισθάνονται ευχαριστημένα στα μυτερά παπούτσια. Είναι πολύ σφιχτά και θα ασκήσουν μεγάλη πίεση στα δάχτυλα των ποδιών σας. Κανείς δεν θέλει να πιέζεται και αυτό σίγουρα περιλαμβάνει και τα πόδια σας. Μπορεί να οδηγήσει σε πράγματα όπως πόνο νεύρων και φουσκάλες. Έτσι πριν αγοράσετε ένα ωραίο μοντέρνο ζευγάρι παπούτσια, ελέγξτε εάν τα πόδια σας αισθάνονται εντελώς άνετα μέσα σε αυτά.

Διαβάστε επίσης Υπέροχη ιδέα για να κεντήσεις και να διακοσμήσεις τα πάνινα παπούτσια σου!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οι σαγιονάρες δημιουργούν κακή ευθυγράμμιση στους αστραγάλους

Οι σαγιονάρες είναι υπέροχες για το καλοκαίρι και την παραλία. Αλλά αυτό είναι καλό για τα πόδια μας; Πρώτα απ ‘όλα, δεν μπορείτε πραγματικά να τις θεωρήσετε άνετες επειδή τρίβονται μεταξύ των ποδιών σας και προκαλούν βλάβη στο δέρμα. Δεύτερον, η φθορά τους μπορεί να οδηγήσει σε κακή ευθυγράμμιση στους αστραγάλους και στα γόνατα, επειδή τα πόδια σας δεν υποστηρίζονται σωστά.

Επίσης, ενώ περπατάτε, τα πόδια σας μπορεί να αισθάνονται πιο κουρασμένα και είναι πολύ δύσκολο να τρέξετε με σαγιονάρες.

Τα ψηλά τακούνια μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στα νεύρα

Ναι, οι γυναίκες αγαπούν τα ψηλά τακούνια επειδή φαίνονται υπέροχα και κάνουν τα πόδια ελκυστιά, αλλά η ζημιά μπορεί να είναι μεγαλύτερη από ό, τι νομίζετε. Η χρήση ψηλών τακουνιών συχνά οδηγεί σε διαστρέμματα, ζημιά στα νύχια και τα νεύρα και πόνο στην πλάτη.

Για να απαλλαγείτε από αυτά τα προβλήματα, συνιστάται να βεβαιωθείτε ότι τα καθημερινά σας τακούνια δεν είναι υψηλότερα από 3 εκατοστά. Και θυμηθείτε ότι μπορείτε πάντα να αλλάζετε τα παπούτσια σας στο γραφείο!

Τα ίσια παπούτσια ασκούν πίεση στο πέλμα

Αυτό μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά τα ίσια παπούτσια μπορούν επίσης να βλάψουν τα πόδια σας. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν παρέχουν καμιά υποστήριξη στο πέλμα. Ως αποτέλεσμα, αντιμετωπίζετε πόνο στα γόνατα και την πλάτη σας.

Αλλά δεν χρειάζεται να απαλλαγείτε από τα επίπεδα παπούτσια σας. Μπορείτε να αγοράσετε ορθοπεδικούς πάτους.

Τα πολύ ελαφριά και μαλακά παπούτσια μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς

Ας φοράμε τα αθλητικά παπούτσια μας όταν τρέχουμε. Αν τα φοράτε κάθε μέρα, επειδή φαίνονται τόσο άνετα και ελαφριά, μπορούν να βλάψουν τα πόδια σας, επειδή είναι πολύ εύκαμπτα και μαλακά.

Διαβάστε επίσης Έχετε πολλά Ζευγάρια Παπούτσια και δεν ξέρετε ΠΟΥ να τα Βάλετε; Αν Ναι, τότε ΑΥΤΗ είναι η Καλύτερη Λύση!

Τα αθλητικά παπούτσια με σκληρότερο πάτο είναι για παράδειγμα πολύ ασφαλέστερα.

Οι πλατφόρμες αλλοιώνουν τον τρόπο που περπατάτε

Οι πλατφόρμες δεν είναι ευέλικτες και διαθέτουν άκαμπτους πάτους. Τα πόδια μας χρειάζονται περισσότερο εύκαμπτα παπούτσια γιατί τα πόδια μας πρέπει να μπορούν να κάμπτονται με κάποιο τρόπο. Τα παπούτσια πρέπει να επαναλαμβάνουν και να ενισχύουν την κίνηση των ποδιών και αυτά πραγματικά κάνουν το αντίθετο, πηγαίνοντας εντελώς ενάντια στον μηχανισμό του περπατήματος. Έτσι είναι καλύτερα να μην φοράτε πλατφόρμες πολύ συχνά.

φωτ.: brightside

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

«Καμπανάκι» ΕΚΠΟΙΖΩ για επικίνδυνο πρόσθετο – Το «Ε» που «καραδοκεί» στα τρόφιμα

Ποια ταινία έσπαγε τα ταμεία το έτος που γεννηθήκατε!