in , , , , , ,

22 κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια σε καθημερινά προβλήματα

Η ζωή είναι είναι μερικές φορές ιδιαίτερα περίπλοκη αλλά και τόσο ενδιαφέρουσα. Μερικές φορές πιστεύουμε ότι αν μπορούσαμε να εξαλείψουμε κάποιες δύσκολες καταστάσεις, θα ήταν τέλεια. Για παράδειγμα, ένα ξαφνικό πονοκέφαλο, μια παρόρμηση να φάμε όλο το παγωτό από την κατάψυξη, ή την υπνηλία που έρχεται στο τέλος μιας εργάσιμης ημέρας.

Διαβάστε επίσης 36 Πανέξυπνα κόλπα για την καθημερινότητα σας! Life Hacks! Βίντεο.

Εμείς σας βρήκαμε αυτά τα κόλπα που μπορούν να μας βοηθήσουν να αποφύγουμε τουλάχιστον το 80% αυτών των δυσάρεστων προβλημάτων και να τα ξεχάσουμε για πάντα.

  • Για να βάλεις ένα βραχιόλι μόνος σου, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας απλός συνδετήρας. Ξεδιπλώστε τον σε σχήμα S και συνδέστε το ένα άκρο του με το κούμπωμα. Στη συνέχεια, κρατήστε το άλλο άκρο του συνδετήρα στο χέρι με το βραχιόλι και στερεώστε το κούμπωμα με το ελεύθερο χέρι σας.
  • Για να αποφύγετε τους λεκέδες ιδρώτα, τοποθετήστε 2 σερβιετάκια στο πουκάμισο ή την μπλούζα πριν την φορέσετε και πιέστε το καθένα στο ύφασμα για περίπου 15 δευτερόλεπτα.
  • Βάλτε ένα καρότο πάνω από κάτι ανθυγιεινό στο ψυγείο σας (παγωτό, χάμπουργκερ, κλπ.). Αυτό θα σας κάνει να σκεφτείτε δύο φορές προτού ορμήξετε να το φάτε.
  • Έχετε πονοκέφαλο; Βάλτε τα πόδια και τα χέρια σας σε ζεστό νερό και τοποθετήστε κάτι κρύο στη βάση του κρανίου σας. Ο πονοκέφαλος θα εξαφανιστεί σε λίγα λεπτά. Μπορείτε επίσης να φάτε 10-12 αμύγδαλα: αντιστοιχούν σε 2 χάπια ασπιρίνης.
  • Ένας πονοκέφαλος σε διαφορετικούς τμήματα του κεφαλιού μας λέει πολλά για τις ανάγκες του εγκεφάλου. Ο πόνος στο πάνω μέρος του κεφαλιού υποδεικνύει ότι πρέπει να φάτε ή να πιείτε, αν το μέτωπο πονάει, πρέπει να κοιμηθείτε περισσότερο και ίσως πάσχετε από άγχος, εάν πονάτε στον αυχένα.
  • Αν κοιμάστε γυμνοί μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ακμής και στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης: η κυκλοφορία του αίματος θα βελτιωθεί και το δέρμα σας θα πάρει περισσότερο αέρα.
  • Λεμόνια, πορτοκάλια και ασβέστης φοβίζουν τις αράχνες. Απλά ανακατέψτε το χυμό τους με νερό και ψεκάστε σε πόρτες, σε περβάζια και οπουδήποτε αλλού έχετε δει αυτά τα άσχημα πλάσματα.

Δείτε επίσης: Απαλλάξου από τα μυγάκια στο μπάνιο με αυτούς τους τρόπους!

  • Βάλτε ένα τούβλο στο καζανάκι. Αυτό θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε λιγότερο νερό και να εξοικονομήσετε χρήματα.
  • Μπορείτε να “εκπαιδεύσετε” το μυαλό σας για να είστε ευτυχισμένοι. Απλά πρέπει να σκεφτείτε 3 πράγματα που σας κάνουν να αισθανθείτε ευγνώμων κάθε μέρα για 3 εβδομάδες στη σειρά.
  • Για να αφαιρέσετε μια ακίδα, γεμίστε ένα φιαλίδιο με φαρδύ λαιμό κατά 80% με ζεστό νερό. Πιέστε το μπουκάλι στην περιοχή με την ακίδα και κρατήστε το για λίγα λεπτά. Αυτή η μέθοδος θα την τραβήξει έξω και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε μια μόλυνση.
  • Για να προστατέψετε το αυτοκίνητό σας από κουτσουλιές, απλώς αφήστε ένα ψεύτικο φίδι στην οροφή του αυτοκινήτου σας. Τα πουλιά φοβούνται τα φίδια, έτσι θα μείνουν μακριά.
  • Για να προστατευθείτε από τα τσιμπήματα εντόμων, πάρτε βιταμίνη Β. Αυτή η βιταμίνη αλλάζει την οσμή του αίματός σας, που φοβίζει τα κουνούπια, τους ψύλλους και άλλα σφάλματα.
  • Μπορείτε να θερμαίνετε ολόκληρο το δωμάτιο χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια θέρμανση. Γυρίστε μια γλάστρα ανάποδα, τοποθετήστε τη πάνω από μερικά κεριά και βάλτε γύρω γύρω τούβλα.
  • Ένα συνηθισμένο αποσμητικό χώρου θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια. Για αυτούς, μυρίζει σαν δηλητήριο.
  • Εάν θέλετε τα παιδιά σας να τρώνε πιο υγιεινά τρόφιμα, δώστε στα τρόφιμα ασυνήθιστα ονόματα. Για παράδειγμα, αν στο παιδί σας δεν του αρέσει το μπρόκολο ή τα καρότα, θα αρέσει πιθανώς ο “μπροκολοεξολοθρευτής” και ο “καροτονίντζα”
  • Σε κάθε επέτειο, προσπαθήστε να τραβήξετε μια φωτογραφία με την φωτογραφία του περασμένου έτους. Φανταστείτε πως θα φανεί αυτή η εικόνα πολλά χρόνια αργότερα..
  • Αναζητώντας φθηνότερες πτήσεις, διαγράψτε το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης. Θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε μέχρι και 50€. Οι εταιρείες αυξάνουν τις τιμές τους παρακολουθώντας αυτό που ψάχνετε.
  • Το να είσαι σαρκαστικός μπορεί να προσθέσει μέχρι και 3 χρόνια στη ζωή σου. Οι ψυχολόγοι λένε ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τον εγκέφαλο και την ψυχική μας υγεία.
  • Ορισμένες πόλεις της Ιαπωνίας και της Σκωτίας χρησιμοποιούν λαμπτήρες δρόμου με μπλε φως. Αυτό έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στη μείωση του ποσοστού εγκληματικότητας και αυτοκτονίας. Το μπλε φως κάνει το σώμα να παράγει καταπραϋντικές χημικές ουσίες. Τοποθετήστε μια λάμπα με μπλε φως στο δωμάτιό σας για να μειώσετε την πίεση.
  • Ενώ μαθαίνετε κάτι απέξω, μασήστε μια τσίχλα. Στη συνέχεια, πριν από ένα τεστ, μασήστε τσίχλα με την ίδια γεύση που μασάτε ενώ μελετάτε. Αυτό θα βοηθήσει το μυαλό σας να θυμάται τις πληροφορίες πιο γρήγορα.
  • Κάντε μερικές ασκήσεις χαλάρωσης για 5 λεπτά πριν πάτε για ύπνο. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε τους μυς σας και θα είναι ευκολότερο να κοιμηθείτε αφού θα βρείτε πιο άνετα τη θέση σας πιο γρήγορα.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Συμβουλές για να επανορθώσετε τα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Συμβουλές για να επανορθώσετε τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας σε βάθος χρόνου

Σπίτια διασήμων: To “ανάκτορο” της Αλίκης στην περιοχή των ανακτόρων