in ,

Αυτή η Πρωταγωνίστρια του Game of Thrones Μένει σε ένα Σπίτι Μόνο 167 τ.μ.

Η πασίγνωστη ηθοποιός μετακόμισε σε ένα σπίτι αρκετά μικρότερο από τη βίλα που έμενε, λόγω οικονομικών προβλημάτων!

Η Lena Headey, είναι η πασίγνωστη ηθοποιός που παίζει με τεράστια επιτυχία τον ρόλο της Βασίλισσας Cersei στη γνωστή τηλεοπτική σειρά Game of Thrones.

Η ηθοποιός, πριν 4 χρόνια πέρασε ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο και έχασε πάνω από 300.000 ευρώ, με την ίδια να δηλώνει εκείνη την περίοδο της ζωής της πως ο λογαριασμός της δεν είχε πάνω από 5 ευρώ. Έτσι η Βασίλισσα Cersei «έπεσε» λίγο πρόωρα από τον θρόνο της και αναγκάστηκε να μετακομίσει σε ένα σπίτι πολύ πιο φτηνό και πολύ πιο μικρό από εκείνο που έμενε.

Η ηθοποιός πούλησε το παλιό της σπίτι για 1.210.000 ευρώ και αγόρασε το καινούριο στην τιμή των 708.000 ευρώ. Το νέο της σπίτι αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και καλύπτει έναν χώρο (μαζί με τους κήπους που διαθέτει) 622 τ.μ., με το σπίτι να είναι μόλις 167 τ.μ. κάτι που σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμέναμε από μια «Βασίλισσα». Βρίσκεται σε μια περιοχή του Los Angeles, το San Fernando Valley, και η ηθοποιός μένει εκεί τα τελευταία 2 χρόνια. Το σπίτι είναι χτισμένο στα μέσα στου 20ου αιώνα και μέχρι πριν από 2 χρόνια (που το αγόρασε η ηθοποιός) ανήκε στην ίδια οικογένεια για 60 χρόνια.

To 2007 η ηθοποιός παντρεύτηκε τον μουσικό Peter Loughran με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Το 2013 το ζευγάρι πήρε διαζύγιο και το 2015 η Lena απέκτησε την πρώτη της κόρη. Η ίδια μαζί με τα δύο της παιδιά μένει πλέον στο σπίτι που αγόρασε πριν 2 χρόνια και του οποίου φωτογραφίες θα δείτε αμέσως τώρα. Παρόλο που το σπίτι στις φωτογραφίες είναι άδειο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το μέρος που μένει η «Βασίλισσα» Cersei Lannister.

H Lena για κάποιο καιρό είχε δεσμό με τον ηθοποιό Jerome Flynn, που παίζει τον Bronn στη σειρά Game of Thrones. Ο χωρισμός τους ήταν τόσο άσχημος που πλέον οι δυο τους κάνουν γυρίσματα χωριστά και προσπαθούν να αποφεύγουν να συναντιούνται στο set της σειράς.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το εξωτερικό του σπιτιού δεν μας γεμίζει το μάτι και σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμέναμε από την πανούργα και δολοπλόκα (σύμφωνα με τον ρόλο της στη διάσημη τηλεοπτική σειρά) Βασίλισσα Cercei. Γύρω από το σπίτι υπάρχει μια μεγάλη έκταση πρασινάδας, με δέντρα και κήπους, κάτι που σίγουρα είναι χαλαρωτικό για την ηθοποιό. Η ίδια έχει επιλέξει και έναν πιο πρωτότυπο τρόπο να ηρεμεί: τα τατουάζ. Συγκεκριμένα η ηθοποιός έχει αρκετά τατουάζ στο σώμα της και μάλιστα ένα από αυτά γράφει: «γεννήθηκε με το μελάνι πάνω μου». Σε συνεντεύξεις της η ίδια έχει δηλώσει πως της αρέσουν τα τατουάζ γιατί την ηρεμούν. Σε πολλές σκηνές όμως των σειρών και των ταινιών που παίζει αναγκάζονται να τις τα καλύπτουν.

H Lena Headey είναι η μεγαλύτερη spoiler της σειράς Game of thrones. Χρησιμοποιεί πολύ τα social media και δίνει hints για τη σειρά πριν καν παιχτούν τα επεισόδια. Ευτυχώς τα στοιχεία και οι φωτογραφίες που ανεβάζει δεν βγάζουν πολύ νόημα μέχρι να δει κανείς το επεισόδιο στο οποίο αναφέρεται.

Σαλόνι Το πάτωμα στο καθιστικό είναι ξύλινο, όπως και ένα τμήμα του τοίχου (συγκεκριμένα αυτό που βρίσκεται πάνω από το τζάκι). Στο σαλόνι υπάρχουν αρκετά παράθυρα και μπαλκονόπορτες και ο χώρος είναι αρκετά ευήλιος και φωτεινός.

Τζάκι Στη μια πλευρά του σαλονιού υπάρχει το τζάκι που είναι φτιαγμένο από μάρμαρο, ενώ πάνω από αυτό υπάρχει ξύλινη επένδυση. 

Μπορεί οι σκηνές σεξ της Βασίλισσας Cercei στο Game of Thrones να έχουν αφήσει ιστορία και να έχουν σοκάρει αρκετό κόσμο, αλλά το μότο του συγγραφέα των βιβλίων είναι πολύ πιο βαθύ από αυτό που φαίνεται. Συγκεκριμένα ο συγγραφέας τονίζει πως προτιμάει το σεξ από τη βία γι’αυτό και δίνει περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σε αυτές τις σκηνές και όχι τόσο στις πολεμικές. Ο ίδιος, μάλιστα, αναφέρει πως όταν περιγράφει με τρομερή λεπτομέρεια τον θάνατο ενός ήρωα παίρνει ελάχιστα μηνύματα και γράμματα, ενώ όταν περιγράφει με λεπτομέρεια μια σεξουαλική σκηνή δέχεται χιλιάδες μηνύματα από όλο τον κόσμο.

Κουζίνα Το ξύλο στην κουζίνα δίνει ωραίο στιλ στον χώρο αλλά σε συνδυασμό με τη φλοράλ ταπετσαρία κάνει τον χώρο να δείχνει σαν να βγήκε από το παρελθόν. Μια αλλαγή στην ταπετσαρία, μια ανανέωση του χρώματος των ντουλαπιών (τα ξύλινα ντουλάπια βάφονται εύκολα) και αλλαγή στα χερούλια, θα ανανέωνε αρκετά τον χώρο δίνοντάς του μια πιο μοντέρνα πινελιά.

Δεύτερο καθιστικό Το πράσινο βελούδινο χαλί που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του καθιστικού είναι επίσης αρκετά κιτς και σε συνδυασμό με το ξύλο χαλάει την εικόνα όλου του δωματίου δείχνοντάς το ξεπερασμένο και πολύ βαρετό. Μια ανανέωση σε πάτωμα και τοίχους θα έκανε τον χώρο να φαίνεται εντελώς διαφορετικός.

Όπως θα δείτε στη δεύτερη φωτογραφία το καθιστικό έχει μπαρ που συνδέεται και με την κουζίνα δημιουργώντας έναν σχεδόν ενιαίο χώρο.

H Lena Headey απολαμβάνει να κάνει yoga στο σπίτι της αλλά και box, ένα άθλημα που λατρεύει. Είναι φανατική vegetarian και κάνει συχνά καμπάνιες κατά της κακοποίησης ζώων.

Πισίνα Το σπίτι είναι περιμετρικά καλυμμένο με δέντρα και πλούσια βλάστηση κάτι που δημιουργεί έναν φυσικό φράχτη που εμποδίζει τα αδιάκριτα βλέμματα. Στο πίσω μέρος του σπιτιού βρίσκεται η πισίνα την οποία είμαστε σίγουροι πως η Lena θα έχει διακοσμήσει με το δικό της μοναδικό στιλ.

Οι φωτογραφίες σε γενικές γραμμές δείχνουν ένα σπίτι με πολλές προοπτικές αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να ξέρουμε πως ανακαίνισε τον χώρο η ηθοποιός και ποια είναι η μορφή του σήμερα μιας και οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από το πώς ήταν το σπίτι πριν το αγοράσει η διάσημη πλέον ηθοποιός.

Μπορεί να μην σας ικανοποίησε αυτό που είδατε παραπάνω και να μην σας γεμίζει το μάτι ένα τέτοιο σπίτι για τη Βασίλισσα Cercei αλλά βλέποντας παρακάτω το παλιό της σπίτι στους λόφους του Hollywood και τη διακόσμηση που είχε επιλέξει η ηθοποιός, θα εντυπωσιαστείτε από το γούστο της. Η διακόσμηση, όπως θα δείτε, είναι υπέροχη, μοντέρνα και πολύ προσεγμένη. Είναι μίνιμαλ χωρίς υπερβολές αλλά απίστευτα σικάτη και εντυπωσιακή.

Δείτε εδώ και άλλα σπίτια διάσημων.

via spirossoulis

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Μην πετάς τις αυγοθήκες!

Μωσαϊκό με τσουρέκι