in , , , ,

21 Ιδέες για να προσθέσεις έναν διακοσμητικό δίσκο στο μπάνιο!

ιδέες για διακοσμητικό δίσκο στο μπάνιο

Το μπάνιο μας θέλουμε να αποπνέει φρεσκάδα και μοντέρνες νότες. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα τα επιτύχεις, προσθέτοντας έναν διακοσμητικό δίσκο, ο οποίος θα περιέχει στοιχεία που θα δώσουν φως και χρώμα στο δωμάτιο.

Από κεριά και γλαστράκια, μέχρι βαζάκια με είδη μπάνιου, όλα μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο εντυπωσιακά και να του προσδώσουν φινέτσα και ομορφιά. Πάμε να δούμε κάποιες ιδέες για το πως να διακοσμήσεις το μπάνιο σου με ένα δίσκο και να εντυπωσιάσεις όλους τους καλεσμένους σου.

Πως να βάλεις έναν εντυπωσιακό διακοσμητικό δίσκο στο μπάνιο σου!

Δίσκος με καθρέπτη

Διαβάστε επίσης 7 Απλοί Τρόποι για να Ομορφύνετε το Μικρό σας Μπάνιο Χωρίς να το Ανακαινίσετε

Ένας δίσκος με καθρέπτη, θα χαρίζει στο μπάνιο σου την αίγλη και τη φινέτσα που ψάχνεις. Πρόσθεσε, όμορφα εντυπωσιακά βαζάκια με βαμβάκι, μπατονέτες και ότι πιστεύεις ότι πρέπει να βλέπει ο καλεσμένος σου. Ακόμη, μπορείς να βάλεις κάποιο μπουκάλι άρωμα, κεράκια και ένα μικρό γλαστράκι ή βαζάκι με λουλούδια για χρώμα και ένταση στο χώρο. ότι και αν επιλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό και θα αρέσει σε όλους όσους επισκεφτούν το δωμάτιο. 

Διαβάστε επίσης Απαλλάξου από τα μυγάκια στο μπάνιο με αυτούς τους τρόπους!

Ασημένιος δίσκος

Ο ασημένιος δίσκος παντρεύει το κλασικό στυλ με τη διαχρονική ομορφιά και ταξιδεύει τους καλεσμένους σου σε ένα ταξίδι καλαισθησίας που θα λατρέψουν. Και εδώ, μπορείς να προσθέσεις βαζάκια με είδη μπάνιου, κεράκια, άρωμα, αρωματικά ξυλάκια και γλαστράκι ή βάζο με λουλούδια και να είσαι σίγουρη πως θα είναι ο πρωταγωνιστής του δωματίου.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ξύλινος δίσκος

via exypnes-idees.gr

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

12 Φυτά Που Δίνουν Θετική Ενέργεια Στο Σπίτι Σας

Πώς να οργανώσετε εύκολα την ντουλάπα σας βήμα-βήμα