in , , , , ,

7+1 συμβουλές για να είστε κομψή στην παραλία

συμβουλές για να είσαι κομψή στην παραλία

Κομψή στην παραλία

Τι κι αν ήρθε το καλοκαίρι και δεν έχεις προλάβει να χάσεις όλα τα περιττά κιλά ή να επισκεφτείς το γυμναστήριο? Εμείς θα σου δώσουμε 7+1 συμβουλές για να δείχνεις στην παραλία πιο όμορφη, πιο κομψή και πιο λαμπερή ακόμα κι έτσι.

Κεφάλαιο παρεό

Σχεδόν όλες προτιμούμε τα παρεό γιατί είναι ευκολοφόρετα, δροσερά και ανάλογα το πώς θα το φορέσεις κρύβει τις ατέλειες του σώματος. Καλό είναι να προτιμήσεις ένα μονόχρωμο παρεό χωρίς μεγάλα μοτίβα που τονίζουν. Αν έχεις καμπύλες στους γοφούς, προτίμησε να το δέσεις πιο ψηλά (κάτω από το στήθος), ενώ αν το σώμα σου είναι χωρίς καμπύλες, δέστο στο ύψος των γοφών για να τους τονίσεις.

Διαβάστε επίσης 8 προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούμε εντελώς λάθος

Επιλέξτε το κατάλληλο μαγιό

Το βασικότερο είναι να αγοράσεις μαγιό στο σωστό νούμερο για να εφαρμόζει σωστά στο σώμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

  • Οι γυναίκες με μεγάλη περιφέρεια πρέπει να προτιμήσουν ενισχυμένα και τριγωνικά τοπ για να τραβήξουν την προσοχή στο μπούστο.
  • Αντίθετα οι γυναίκες με μεγάλο μπούστο και μικρή περιφέρεια πρέπει να προτιμήσουν μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό με βολάν και διακοσμητικές λεπτομέρειες στο κάτω μέρος για να το τονίσουν.
  • Τα μαγιό που είναι ψηλόμεσα τονίζουν τα πόδια και προσθέτουν ύψος.

Σχέδιο και χρώμα

Τα σκούρα χρώματα είναι η ιδανική επιλογή για να δείχνεις πιο αδύνατη και να κρύψεις τυχόν ατέλειες “διακριτικά”. Αν το πρόβλημά σου εστιάζεται στην περιφέρεια, προτίμησε ένα μπικίνι με σκούρο κάτω μέρος και ανοιχτόχρωμο πάνω μέρος για να δώσεις έμφαση στο μπούστο.

Αξεσουάρ

Προτιμήστε έντονα αξεσουάρ όπως μεγάλα γυαλιά, ψάθινα καπέλα ή εντυπωσιακά κολιέ για να τραβήξετε την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος. Προσοχή στις υπερβολές!!

Διαβάστε επίσης Τοπικό αδυνάτισμα στην περιφέρεια: Αυτά είναι τα 10 tips του ειδικού

Στάση του σώματος

Ο τρόπος που περπατάς ή κάθεσαι μπορεί να σου προσθέσει ατέλειες και κιλά που δεν υπάρχουν. Προσπάθησε να περπατάς όρθια, χωρίς να σκύβεις. Όταν κάθεσαι, προσπάθησε να έχεις τα πόδια λυγισμένα γιατί κάνει τη φιγούρα σου πιο αδύνατη και κρύβει κοιλίτσα και ψωμάκια.

Διάλεξε τη σωστή πετσέτα

Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, μια πετσέτα μεγάλη σε κάνει να φαίνεσαι πιο ψηλή και πιο αδύνατη.

Σανδάλι ή σαγιονάρα;

Καλό είναι να προτιμήσεις σαγιονάρα απλή χωρίς πολλά σχέδια, γιατί το πόδι φαίνεται μακρύτερο. Και σίγουρα να αφήσεις τυχόν ψηλοτάκουνα και πλατφόρμες στο σπίτι!!

Πώς να βγάλεις τη σωστή φωτογραφία για τα social media

Φρόντισε να έχεις το πηγούνι προς τα πάνω για να δείχνει μακρύτερος ο λαιμός σου. Επίσης, απέφυγε τη στάση στο πλάι γιατί θα δείχνει την κοιλίτσα σου μεγαλύτερη ακόμα κι αν δεν έχεις.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

10 ιδιοφυείς ιδέες για να αποταμιεύσεις χρήματα

50 ιδέες ζωγραφικής σε βότσαλα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας