in , , , , , , , ,

52 καταπληκτικές ιδέες για παπιέ μασέ

καταπληκτικές ιδέες για παπιέ μασέ

Μια γόμα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να κάνουμε διάφορα σχήματα. Τα καλαμάκια πρέπει να κόβονται σε διαφορετικά μεγέθη για να δημιουργήσουμε διαφορετικά σχέδια.

Το χαρτί περιτυλίγματος που δε χρειαζόμαστε πια είναι το ιδανικό. Η κατασκευή μασκών με τη μέθοδο παπιέ μασέ είναι ο καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιήσουμε τα χαρτιά που σε άλλη περίπτωση θα κατέληγαν στα σκουπίδια.

Πώς να Φτιάξετε Φιγούρες από Παπιέ Μασέ – Οδηγός από την Αρχή έως το Τέλος

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες προμήθειες και εύκολα μπορείτε να βρείτε πρότυπα για να κατεβάσετε από το διαδίκτυο. Στην αρχή ίσως χρειαστείτε και κάποια υλικά κατασκευών.

Μπορεί να δημιουργεί ακαταστασία, αλλά είναι μια απλή, φθηνή και ευχάριστη χειροτεχνία για να περάσει η ώρα. Η κατασκευή σελιδοδεικτών είναι μια από τις πολλές εύκολες κατασκευές για παιδιά. Υπάρχουν πολλών ειδών κατασκευές που μπορούν να τα εμπνεύσουν και να δημιουργήσουν ενδιαφέροντα πράγματα.

Τα σχέδια των παιδιών είναι εκπληκτικά. Έχουν τον τρόπο να ανακατεύουν με υπέροχο τρόπο τα χρώματα και τα σχήματα.

Ένας εναλλακτικός τρόπος για να ζωγραφίσετε το έργο σας, είναι να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικό χαρτί με σχέδια για την τελευταία στρώση. Απλά πρέπει να διαθέτετε τα υλικά που χρειάζονται και τις μεθόδους που απαιτούνται για να κάνετε το επιθυμητό τελείωμα. Ανεξάρτητα ποιο έργο έχετε επιλέξετε να φτιάξετε, τα βασικά βήματα για την κατασκευή του είναι ακριβώς τα ίδια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Η δημιουργία μιας μάσκας παπιέ μασέ είναι μια απλή και ενδιαφέρουσα δραστηριότητα που το παιδί σας εγγυημένα θα απολαύσει. Εδώ θα βρείτε 30 ιδέες για να σας βοηθήσουν.

Δείτε επίσης Πώς να φτιάξετε φανταστικά μοντέλα απο παπιέ μασέ με τη βοήθεια μπουκαλιού!

Μπορούν επίσης, να προστεθούν διακοσμητικά αντικείμενα για να δώσουν μια πιο ελκυστική εμφάνιση στις κατασκευές. Να θυμάστε πάντως, ότι η κατασκευή με παπιέ μασέ χρειάζεται τουλάχιστον δύο μέρες, οπότε πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή. Με βάση το μέγεθος της κατασκευής σας, η διαδικασία μπορεί να πάρει και αρκετές μέρες, οπότε είναι ιδανική για την περίοδο των διακοπών ή τις βροχερές μέρες του χειμώνα.

Δείτε επίσης DIY Διακοσμητικά Χάρτινα Καραβάκια με παπιέ μασέ απο κουτί δημητριακών.

via roundecor

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Καθαρίστε και γυαλίστε ξύλινες επιφάνειες φυσικά

Σχολείο Διδάσκει στα Αγόρια Πως να Σιδερώνουν, να Πλένουν και να Κάνουν τις Δουλειές του Σπιτιού