in , , , , ,

Δείτε 8 Λαχανικά Που Μπορείτε Εύκολα Να Καλλιεργήσετε Στο Σπίτι Σας!

Δεν είναι δύσκολο να έχετε πάντα φρέσκα λαχανικά στην κουζίνα σας. Υπάρχουν πολλά φυτά που μόλις φυτρώσουν οι ρίζες τους, μπορείτε να τα βάλετε σε νερό και σύντομα θα ξεκινήσουν να σας δίνουν νέα φύλλα.

Δείτε οκτώ από τα καλύτερα φυτά που μπορείτε να έχετε στο σπίτι σας και να φυτρώνουν ξανά και ξανά. Θα έχετε μια ατελείωτη προσφορά βιταμινών!

1. Φρέσκο κρεμμυδάκι

Θα αρχίσει να μεγαλώνει αν αφήσετε τις ρίζες του μέσα σε ένα μικρό ποτήρι νερό. Απλά να θυμάστε ότι το δωμάτιο που θα το αφήσετε σε θα πρέπει να έχει καλό φωτισμό.

2. Σκόρδο

Το σκόρδο μπορεί εύκολα να φυτρώσει ρίζες και αναπτύσσεται εντυπωσιακά αν μείνει στο νερό. Οι βλαστοί του έχουν μια πολύ λεπτή γεύση και είναι ιδανικοί για σάλτσες ή σαλάτες.

3. Κινέζικο λάχανο

Βυθίστε τις ρίζες αυτού του φυτού σε νερό και αφήστε το σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο. Αφήστε το εκεί για περίπου 1-2 εβδομάδες και τοποθετήσετε το σε μια γλάστρα. Στη συνέχεια, θα αναπτυχθεί σε ένα πλήρους μεγέθους λάχανο.

4. Καρότα

Εάν κόψετε το πάνω μέρος ενός καρότου και το αφήσετε στο νερό, θα αρχίσει να φυτρώνει και πάλι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

5. Βασιλικός

Όταν φτάσει περίπου 3-4 εκατοστά σε μήκος, τοποθετήστε τα μικρά βλαστάρια του βασιλικού σε ένα ποτήρι νερό και αφήστε το απευθείας στον ήλιο. Μόλις αυτό αυξηθεί περίπου δύο φορές το μέγεθος του, φυτέψτε το στον κήπο. Σύντομα θα έχετε ένα πλήρως ανεπτυγμένο φυτό.

6. Σέλινο

Κόψτε τη βάση του σέλινου και τοποθετήστε το σε ποτήρι ή φλιτζάνι με ζεστό νερό. Αφήστε το στον ήλιο. Τα φύλλα θα αρχίσουν να μεγαλώνουν στο κέντρο. Μόλις συμβεί αυτό μπορείτε να το φυτέψετε στο έδαφος.

7. Μαρούλι

Αυτό το μαρούλι θα αρχίσει να μεγαλώνει και πάλι, αν βυθιστεί στο νερό τουλάχιστον το μισό από αυτό. Αφήστε το για λίγες μέρες και νέα φύλλα θα αρχίσουν να βγαίνουν αμέσως. Τότε μπορείτε να φυτέψετε στο έδαφος.

8. Κόλιανδρος

Ο κόλιανδρος είναι ένα φυτό που αρχίζει να μεγαλώνει όταν βυθιστεί στο νερό. Για άλλη μια φορά, φυτέψτε το μετά από μερικές ημέρες και απολαύσετε αυτό το υπέροχο άρωμα!
via viralgreece

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

35 χρήσεις για τη θήκη για σακούλες Viriera – Ikea Hacks

15 εύκολα κόλπα για την κουζίνα που θα σας βοηθήσουν να μαγειρέψετε καλύτερα από έναν επαγγελματία!