in , , , ,

Τα ΙΚΕΑ έρχονται στο κέντρο της πόλης – Πώς θα είναι τα νέα καταστήματα

Πριν από περίπου ένα χρόνο η ΙΚΕΑ ανακοίνωσε το σχέδιο της για την δημιουργία νέου τύπου καταστήματος, μικρότερα σε όγκο, που θα μπορεί να αναπτυχθεί στο κέντρο της πόλης.

Το πρώτο τέτοιο κατάστημα αναμένεται να ανοίξει σε έναν κεντρικό και εμπορικό δρόμο του Λονδίνου την Tottenham Court Road.

Ο νέος τύπος καταστήματος είναι επικεντρωμένος στον εξοπλισμό κουζίνας και υπνοδωματίου.

Μετά την είσοδο των ZARA στην αγορά του εξοπλισμού για το σπίτι με τα ZARA Home, τα ΙΚΕΑ αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον ανταγωνισμό.

Σε παρουσίαση που πραγματοποίησε χθες ο όμιλος Fourlis – που έχει το δικαίωμα ανάπτυξης των ΙΚΕΑ σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία- στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ανέφερε ότι εξετάζει την είσοδο του στο νέο μοντέλο.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Ομίλου Βασίλης Φουρλής ανέφερε ότι η εταιρεία του εξετάζει την πιθανότητα δημιουργίας καταστημάτων (5.000 έως 10.000 τ.μ.) σε αγορές όπου έως τώρα η δημιουργία ενός μεγάλου IKEA θα ήταν απαγορευτικό.
via dikaiologitika

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

15 εύκολα κόλπα για την κουζίνα που θα σας βοηθήσουν να μαγειρέψετε καλύτερα από έναν επαγγελματία!

Louboutin: Γιατί τα πιο διάσημα παπούτσια του κόσμου έχουν κόκκινους πάτους;