in , , ,

Πώς φτιάχνουμε βουτυρόκρεμα για τα γλυκά μας (frosting)

Συνταγή για βουτυρόκρεμα (frosting)

Η βουτυρόκρεμα συνήθως χρησιμοποιείται στα cupcakes αλλά και σαν επικάλυψη σε κέικ και τούρτες που θέλουμε να τοποθετήσουμε ζαχαρόπαστα. Η συνταγή και η διαδικασία είναι πολύ απλή όπως και τα υλικά.

Υλικά:

400 γρ. ζάχαρη άχνη
250 γρ. βούτυρο σε θερμποκρασία δωματίου
βανίλια
λίγο αλάτι

Διαβάστε επίσης – Πώς φτιάχνουμε Ζαχαρόπαστα. (Fondant) Βήμα – Βήμα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο με το αλάτι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη αφού την έχουμε κοσκινίσει, σταδιακά για να μην σβολιάσει. Ρίχνουμε τη βανίλια και χτυπάμε για 3 λεπτά περίπου. Η βουτυρόκρεμα θέλει γενικά καλό χτύπημα και προσοχή στο σβόλιασμα.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

What do you think?

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

Διάσημοι στις κουζίνες τους: Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό των σπιτιών τους (Εικόνες)

Πώς να φτιάξετε το φανταστικό Πασχαλινό κέικ λαγουδάκι!