(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Δείτε επίσης – Φτιάξε Σπιτικό Τυρί GOUDA Και Τυρί Κρέμα Cream Cheese
Απλώνουμε διπλές μεμβράνες και βάζουμε τη γέμιση και του δίνουμε σχήμα όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω. Το τυλίγουμε σε ρόλο να είναι σφιχτό και δένουμε τα πλαϊνά καλά. Τη διαδικασία με τη μεμβράνη την κάνουμε άλλες δύο φορές για να μην μπει νερό κατά τη βράση.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Δείτε επίσης – Φτιάξτε Απίθανα ΤΥΡΟΣΚΟΡΔΟΨΩΜΑ!
Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει και μετά το χαμηλώνουμε γιατί δεν πρέπει να κοχλάζει (πχ στο 5 ). Μετά βάζουμε το ρολό στο ζεστό νερό και βάζουμε από πάνω ένα πιάτο και ένα βάρος (πχ ένα γουδί από πετρα) και αφήνουμε να βράσει για δυόμιση ώρες προσέχοντας να το καλύπτει το νερό (όποτε χρειαστεί προσθέτουμε νερό)
Μετά τις δυόμιση ώρες το βγάζουμε από το νερό, το αφήνουμε να κρυώσει, βγάζουμε τη μεμβράνη, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας, το τυλίγουμε σε μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο.
Παρόλο που η μεμβράνη είναι ασφαλής όσοι δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν μπορούν να πάρουν έντερα από τον κρεοπωλείο και να το φτιάξουν με την ίδια διαδικασία.
Η συνταγή είναι το μέλους Marina Markou