in , , , , ,

30 υπέροχες ιδέες για κουρτίνες κουζίνας

Όπως σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού μας τοποθετούμε κουρτίνες, έτσι και στην κουζίνα είναι απαραίτητες, αφενός για ιδιωτικότητα, αφετέρου σαν όμορφο διακοσμητικό στοιχείο που συμπληρώνει το χώρο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Συνήθως στους κουζίνες τοποθετούμε κουρτίνες στο ύψος του παραθύρου ή όμορφα ρόμανς. Καλό είναι να προτιμάμε τα ανοιχτόχρωμα και λεπτά υφάσματα για να μπαίνει το φυσικό φως. Οι κουρτίνες τις κουζίνας μπορούν να αποτελούνται από ένα κομμάτι ή και από δύο πιασμένα δεξία και αριστερά. Οι επιλογές σε υφάσματα είναι αμέτρητες. Παρακάτω ακολουθεί μια όμορφη συλλογή για κουρτίνες κουζίνας, για να πάρετε ιδέες για το δικό σας χώρο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

 bhg


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

allsorts.typepad

vickys-home


Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 6

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Το παλιό καταχωνιασμένο κινητό σου μπορεί να αξίζει περισσοτερα απο το καινούργιο – Δείτε τιμές και ανοίξτε τα συρτάρια!

World of Crafters 2018 – Δημιουργία και επιχειρηματικότητα Το πρόγραμμα της ημερίδας