in , , , , ,

20 τεχνάσματα και κόλπα για την κουζίνα που θα λατρέψετε!

Πολλοί άνθρωποι δεν ξέουν να μαγειρεύουν και τα απλά πράγματα πολλ΄ςε φορές τους φαίνονται βουνό. Αλλά ή μαγειρική δεν είναι πάντα μόνο το ταλέντο. Υπάρχουν κόλπα και τεχνικές που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει για να φτιάξει υπέροχα πιάτα.

Εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ αποτελεσματικοί, είναι επίσης πολύ απλοί και θα σας εξοικονομήσουν χρόνο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

1. Απαλλαγείτε από τους σπόρους μιας μικρής κολοκύθας χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι.

2. Για να απομακρύνετε την υπερβολική ποσότητα λαδιού από τα τηγανισμένα τρόφιμα, τρίψτε απαλά παγάκια επάνω σε αυτά τα τρόφιμα, τυλιγμένα στο χαρτί κουζίνας.

3. Βάλτε τη μεμβράνη τροφίμων στο ψυγείο. Αυτό διευκολύνει τη χρήση της.

4. Αν σας φαίνεται δύσκολο να ξεφλουδίζετε τα μανταρίνια, βάλτε τα 20 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων. Αυτό θα αλλάξει τη ζωή σας!

4. Το κόλπο για ξεφλούδισμα των αυγών είναι να χύσετε λίγο ξύδι στο βραστό νερό.

6. Αν θέλουμε να πάρουμε το μέγιστο χυμό από τα εσπεριδοειδή, θα πρέπει να τα θερμαίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 20 δευτερόλεπτα.

7. Για να μπορείτε να τρίψετε πιο εύκολα το τυρί, βάλτε το στην κατάψυξη για λίγο, πριν το τρίψετε

8. Αν θέλετε να ξεφλουδίσετε ένα κρεμμύδι χωρίς να κλάψετε, τα βάζετε στο ψυγείο πριν τα κόψετε.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

9. Για να αποφύγετε το φούσκωμα του νερού όταν βράζετε, τοποθετήστε μια ξύλινη κουτάλα όπως φαίνεται παρακάτω.

10. Θέλετε το κοτόπουλο σας να μαγειρεύεται ομοιόμορφα; Αυτό είναι πιο εύκολο αν το τμήμα του θώρακα παραμείνει κάτω.


11. Αν δεν έχετε θήκες για cupcakes, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λαδόκολα.


12Για να παραμείνει η ζύμη μαλακή όταν ζεσταίνετε πίστα στο φούρνο, βάλτε από κάτω μαζί ένα ταψάκι που περιέχει νερό.


 13. Για να κάνετε αυγά με τον τέλειο κρόκο, το τέχνασμα είναι να προσθέσετε λίγο νερό στο τηγάνι.


14. Αν θέλουμε να έχουμε πάντα φρέσκα φύλλα από μυρωδικά, θα πρέπει να τα παγώσουμε σε κύβους πάγου.


15. Τα καρύδια αποθηκεύονται καλύτερα στο ψυγείο σε μια αεροστεγή σακούλα.


16. Χρησιμοποιήστε χοντρό αλάτι μαγειρικής με σαπούνι, για να καθαρίσετε τα τηγάνια (όχι αντικολλητικά)


17. Για να καθαρίσετε τα χέρια σας και να αποφύγετε τις οσμές στην κουζίνα, το ιδανικό είναι να χρησιμοποιήσετε λεμόνι.


18. Με ένα μίγμα νερού και ξύδι, η λάμψη των ανοξείδωτων θα είναι όπως την πρώτη ημέρα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

19. Για να έχετε καθαρές ξύλινες κουτάλες, τοποθετήστε τις σε βραστό νερό και αφήστε τις να στεγνώσουν στον ήλιο.


20. Για να καθαρίσετε τα ξύλινα τραπέζια και να αφαιρέσετε τις οσμές, χρησιμοποιήστε αλάτι και χυμό λεμονιού.


via baudasdicas

Επίσης

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

25 όμορφες ιδέες διακόσμησης για μικρές αυλές στο εξοχικό!

Bεγγαlize it: Ένα τεράστιο και υπέροχο γκραφίτι με τον Θανάση Βέγγο έχει πλέον η Πάτρα