in , , , , ,

15 όμορφες ιδέες για Shabby chic καθιστικό. Συμβουλές.

Έχοντας διαλέξει shabby chic διακόσμηση για το σαλόνι σας είναι σίγουρα μια πολύ όμορφη επιλογή που ηρεμεί και προσφέρει μια πολύ φιλική και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Δεδομένου ότι τα χρώματα στο shabby chic σαλόνι είναι συνήθως ροζ, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό το θέμα είναι κατάλληλο μόνο για τις γυναίκες. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα σωστό. Ορισμένοι άνδρες αρέσκονται στη γλυκιά ατμόσφαιρα που τους κάνει να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, ζώντας μέσα σε ένα κομψό ντεκόρ shabby chic.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Διαλέγοντας shabby chic διακόσμηση δεν σημαίνει απαραίτητα οτι πρέπει να χρησιμοποιήσετε παντού φλοράλ υφάσματα και διακοσμητικά. Ένα απαλό χρώμα στα έπιπλα και μικρές λουλουδένιες λεπτομέρειες θα δώσουν ένα άψογο αποτέλεσμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Άνετοι καναπέδες και Μαξιλάρια
Το καθιστικό είναι ο χώρος που μαζεύεται όλη η οικογένεια οπότε σίγουρα πρέπει να υπάρχει καναπές με όμορφα μαξιλάρια για να υπάρχει άνεση.
pinterest

Επιλέξτε το χρώμα του καναπέ και των μαξιλαριών με σύνεση. Εάν θέλετε φλοράλ καλύμματα μαξιλαριών, τότε επιλέξτε ένα απλό ουδέτερο χρώμα στα καλύμματα του καναπέ. Ωστόσο, αν θέλετε να έχετε έναν φλοράλ καναπέ, επιλέξτε ένα απλό και ήρεμο χρώμα μαξιλαριού.

pinterest

Δεν είναι πρόβλημα να ταιριάξετε τα μαξιλάρια με τους καναπέδες, απλά πρέπει να ταιριάζουν για εσάς αλλά και για την οικογένεια σας.

pinterest

Πες το με ένα λουλούδι

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο καλύτερο από το να δείξετε την αγάπη σας με λουλούδια. Έτσι, για ένα χαλαρό σαλόνι, μπορείτε να κρεμάσετε μερικά κάδρα ή πίνακες με λουλούδια, ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε  πραγματικά λουλούδια. Η shabby chic διακόσμηση δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένη αν δεν υπάρχει κάποιο σημάδι λουλουδιού.

pinterest

pinterest

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Τα δικά σας πλεκτά στο σαλόνι

Κάτι άλλο που μπορείτε να προσθέσετε για ένα χαλαρωτικό σαλόνι είναι τα δικά σας πλεκτά. Είτε πρόκειται για μια κουβέρτα για τον καναπέ, το κάλυμμα του τραπεζιού, ή οτιδήποτε άλλο, κάποιο πλεκτό σίγουρα θα προσθέσει στην ατμόσφαιρα.

pinterest

pinterest

pinterest

 Δείτε επίσης:

pinterest

pinterest

pinterest

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

  Δείτε επίσης:

pinterest

pinterest

pinterest

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πόση ομορφιά χωράει σε 40 τμ; Δείτε αυτό το εξοχικό σπίτι και θα καταλάβετε

6 Συμβουλές για να Κάνεις τα Ξύλινα Έπιπλα του Σπιτιού σου να Γυαλίζουν!