(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά:
3 φέτες ψωμι του τόστ
4 λεπτές φέτες ντομάτα
4 φέτες μπέικον
1 φύλλο μαρουλιού
μαγιονέζα
4 κομμάτια ζαμπόν η γαλοπούλα
2 φέτες τυρί τσένταρ
Εκτέλεση:
Φρυγανίστε το ψωμάκι σας και αφήστε το στην άκρη. Σε ενα μικρό τηγανάκι, τηγανίστε το μπέικον μέχρι να γίνε τραγανὀ! Ξεκινηστε προσθέτωντας μαγιονέζα σε μια φέτα και απο πάνω το ζαμπόν και το κασέρι.
Αλλείψτε κιάλλη μαγιονέζα στο επόμενο κομμάτι και με την μαγιονέζα να κοιτάζει κατάματα το τσένταρ, σκεπάστε! Στο επόμενο, μεσαίο κομμάτι, προσθέστε μαγιονέζα. Ναι, κιάλλη μαγιονέζα και απο πάνω το μαρούλι, ντομάτα και το μπέικον. Ξέρετε τι θα πω…ναι κιάλλη μαγιονέζα, καπακώστε και κόψτε διαγωνίως να σχηματιστούν 4 κομμάτια.
Βάλτε στην μέση απο το καθένα μια οδοντογλυφίδα για να μην διαλυθούν και πέσουν απεξω τα υλικά! Ιδανικά, σερβίρετε με τηγανιτές πατάτες η με απλά πατατάκια! Η επιλογή, δική σας! Καλή απόλαυση!!!