in , , ,

Φτιάξτε πενανόστιμα Σκορδόψωμα με παρμεζάνα!

Μια υπέροχη συνταγή για να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά σκορδόψωμα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Υλικά
Ψωμί μπαγιάτικο κομμένο σε χονδρές φέτες
Σκόρδο 5 σκελίδες ψιλοκομμένες
Παρμεζάνα 100 γρ τριμμένη
Βούτυρο 5 κουταλιές σούπας λιωμένο
Μαϊντανος 1 κουτάκι σούπας πολύ ψιλοκομμένο
Ρίγανη λίγο


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οδηγίες
Κόβουμε σε χονδρές φέτες το ψωμί που μας περίσσεψε από προηγούμενες μέρες. Βράζουμε τα σκόρδα χωρίς να τα καθαρίσουμε για 10  – 15 λεπτά σε νερό μέχρι να μαλακώσουν λίγο και μετά τα καθαρίζουμε, τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα πολτοποιούμε με πιρούνι. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο ,την τριμμένη παρμεζάνα, τον μαϊντανό και την ρίγανη. Ανακατεύουμε καλά κι αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς οι φέτες. Σερβίρονται ζεστές.

Επίσης

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χορτόπιτα χωρίς φύλλο

Κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε τα σεντόνια