in ,

Πώς να Διακοσμήσετε με Μαύρες και Άσπρες Ρίγες

Κάθε χώρος πρέπει να έχει μια εξαιρετική λεπτομέρεια που θα τραβάει το βλέμμα. Εάν θέλετε να το κάνετε με έναν πολύ εύκολο τρόπο, τότε προσπαθήσετε με ρίγες. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για τον τρόπο με τον οποίο συνεισφέρουν στη διακόσμηση. Είναι απλό αλλά ελκυστικό. Όχι πάρα πολύ λεπτομέρεια, αλλά κομψό.

1) Προσθέστε ένα ριγωτό καναπέ ή ένα χαλί.

 πηγή

2) Εάν θέλετε να φρεσκάρετε ένα δωμάτιο, τότε το βάψιμο του τοίχου είναι μια καλή λύση. Οι ασπρόμαυρες λωρίδες θα κάνουν αντίθεση και ο τοίχος θα φαίνεται εξαιρετικός. Από την άλλη πλευρά, αυτός είναι ένας φθηνός τρόπος για διακόσμηση επίσης.

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε οριζόντιες γραμμές για να μεγαλώσετε οπτικά ένα μικρό χώρο.

3) Εάν θέλετε κάτι λιγότερο τότε μπορείτε να βελτιώσετε το χώρο σας με λεπτομέρειες που θα είναι στρατηγικά τοποθετημένες και θα δένουν αρμονικά με τη διακόσμηση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

 πηγή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

10 Αποτελεσματικές Συμβουλές Διακόσμησης για ένα Ξεχωριστό Σαλόνι

Εύκολο προφιτερόλ με κρουασάν έτοιμο σε 10 λεπτά