(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Για τις μπουκιές cheesecake θα χρειαστείτε:
230 γρ. τυρί κρέμα
4 κ.σ. σε θερμοκρασία δωματίου βούτυρο
1/2 φλ τριμμένο μπισκότο
4 φλ ζάχαρη άχνη
280 γρ σοκολάτα σε σταγόνες
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το τυρί κρέμα μαζί μέ το βούτυρο μέχρι να ενωθούν.
Προσθέστε το τρίμμα μπισκότου και ανακατέψτε καλά.
Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη, 1 φλιτζάνι κάθε φορά μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Καλύπτετε το μείγμα και το αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα ή και για όλη τη νύχτα.
Τοποθετείστε μια λαδόκολλα στον πάγκο εργασίας σας και αποσύρετε το μείγμα από το ψυγείο.
Παίρνετε 1 κ.σ. από το μείγμα και το σχηματίζετε σε μπαλάκι με τις παλάμες σας μέχρι να τελειώσει το μείγμα και τοποθετείστε τα στη λαδόκολλα.
Στη συνέχεια αφήστε τα στο ψυγείο για 10-20 λεπτά αν είναι πολύ μαλακά πριν προχωρήσετε στην επικάλυψη.
Λιώνετε τη σοκολάτα στα μικροκύμματα για 15 δευτερόλεπτα , ανακατεύετε κι επαναλαβάνετε αν χρειαστεί.
Προσέχετε να μη σκληρύνει. Θα χρειαστεί περίπου 1 λεπτό για να λιώσει εντελώς.
Βουτήξτε τις μπουκίτσες στη σοκολάτα ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια τους.
Τοποθετείστε τα στη λαδόκολλα και αφήστε τα μέχρι να στερεοποιηθεί η σοκολάτα. Για καλύτερη γεύση αποθηκεύστε τα στο ψυγείο.
Επίσης
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
via foodmaniacs, centercutcook