in ,

5 λόγοι για να φτιάξετε μόνοι σας Χριστουγεννιάτικα Ημερολόγια Αντίστροφης Μέτρησης + 37 τέλειες ιδέες!

Ένα από τα καλύτερα σημεία της εορταστικής περιόδου είναι η αναμονή του μεγάλου γεγονότος. Δημιουργώντας λοιπόν το δικό σας Χριστουγεννιάτικο DIY ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης  είναι ένας διασκεδάστικός τρόπος για να συμμετέχει όλη η οικογένεια στην αντίστροφη μέτρηση μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων. Το καλύτερο βέβαια είναι ότι τα ημερολόγια που έχετε φτιάξει με τα χεράκια σας, η οικογένειά σας θα τα θυμάται και θα τα αγαπάει για χρόνια. Δείτε παρακάτω πέντε σπουδαίους λόγους για να δημιουργήσετε το δικό σας ημερολόγιο.

1. Θα εξοικονομήσετε χρήματα.

Οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουν τρόπους για να κάνουν τις διακοπές λιγότερο δαπανηρές καθώς οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί κάνουν φτερά. Κάθε σεντ που σώζεται πραγματικά κάνει τη διαφορά. Τα έτοιμα ημερολόγια μπορεί να είναι δαπανηρά για να τα αγοράσετε, και πόσο μάλιστα αφού είναι ένα στοιχείο που θα χρησιμοποιείτε μόνο μία φορά το χρόνο. Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ημερολόγιο DIY με το μισό κόστος απ’ότι να το αγοράσετε.

2. Όλη η οικογένεια μπορεί να συμμετάσχει

Δημιουργώντας το δικό σας ημερολόγιο Χριστουγέννων, ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να συνεισφέρει στο έργο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά σας ή σε όλη την οικογένεια. Όχι μόνο θα διασκέδασουν βοηθώντας στη δημιουργία, αλλά ταυτόχρονα θα δημιουργήσετε υπέροχες αναμνήσεις διακοπών που πάντα θα αγαπάτε.

3.Θα ταιριάξει με το δικό σας γούστο και στυλ

Ένας άλλος λόγος για να δημιουργήσετε το δικό σας ημερολόγιο είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε υλικό σας αρέσει. Μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας άγγιγμα και στυλ. Ως αποτέλεσμα, το τελικό προϊόν θα ταιριάζει απόλυτα με την υπόλοιπη διακόσμηση σας..

4. Η οικογένειά σας θα το θυμάται για πολλά χρόνια

Τα χειροποίητα αντικείμενα έχουν πάντα πιο συναισθηματική αξία από κάτι που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο. Η δημιουργία λοιπόν ενός τέτοιου ημερολογίου ουσιαστικά θα συμβολίσει την οικογένεια σας και είναι ένας θησαυρός που μπορεί να μεταβιβαστεί και να αγαπηθεί από άλλους στο μέλλον.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

5. Μπορεί να είναι πλήρως προσωποποιημένο

Το καλύτερο για να φτιάξετε το δικό σας ημερολόγιο για τα Χριστούγεννα, είναι ότι έχετε την ευκαιρία να το προσωποποιήσετε. Μπορείτε να προσθέσετε ονόματα μελών της οικογένειας ή να αγοράσετε μπιχλιμπίδια ειδικά για εσάς ή κάθε μέλος της οικογένειας. Κανένα προϊόν που αγοράσατε δεν θα είναι το ίδιο με αυτό που δημιουργήσατε ειδικά για την οικογένειά σας.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, δημιουργώντας το δικό σας ημερολόγιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα αλλά και για να περάσετε όλη η οικογένεια μαζί δημιουργικό χρόνο.

πηγή
πηγή
πηγή
πηγή

Δείτε επίσης – 10 Απίθανα Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά από Μακαρόνια Κολύμβησης

Δείτε επίσης – Super Χριστουγεννιάτικα στολίδια απο πολύχρωμα νήματα και χαρτόνι!

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξετε μόνοι σας μοναδικές υφασμάτινες αυτοκόλλητες κορδέλες/ταινίες απο παλιά υφάσματα.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Παστέλι το αυθεντικό

Χριστουγεννιάτικο Στολίδι από τη Φύση