in ,

30 συνθέσεις που άλλαξαν με χρώμα κιμωλίας και απέκτησαν Νέα Ζωή!

Τον τελευταίο καιρό επικρατεί μια τρέλα με τα χρώματα κιμωλίας και φυσικά όχι άδικα αφού είναι μια μικρή επανάσταση στο τρόπο επεξεργασίας και ευκολίας για το βάψιμο ενός επίπλου. Μπορεί κάποιος να βάψει οποιαδήποτε σχεδόν επιφάνεια, χωρίς τρίψιμο και χωρίς πολύ κόπο. Σε πιο προχωρημένα στάδια μπορεί κάποιος να κάνει όμορφες πατίνες και εφέ  παλαίωσης.
Για όσους θέλουν να εμβαθύνουν μπορούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια που γίνονται απο αρκετά καταστήματα και εργαστήρια.
Δεν είναι τόσο δύσκολο και σε πολλές περιπτώσεις αρκεί κάποιος να έχει κάνει ακόμα και ένα σεμινάριο για να έχει ένα πανέμορφο αποτέλεσμα. Φυσικά όπως όλα, όσο πιο πολύ ασχολούμαστε με κάτι, τόσο περισσότερο μαθαίνουμε και αποκτάμε εμπείρια.

Πλεόν πολύς κόσμος τις παλιές συνθέσεις ούτε τις πετάει ούτε τις χαρίζει, αντίθετα βλέπουμε πανέμορφες μετατροπές που δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν απο ένα νέο έπιπλο. Επιπλέον ανανεώνονται ριζικά και τίποτα δεν θυμίζει ένα παλιό ή βαρύ έπιπλο, πολλές φορές μονότονο ή φθαρμένο.
Χρώματα κιμωλίας θα βρείτε αξιόπιστα σε πολλές εταιρίες και φυσικά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στον καταλογο με τα υλικά που φιλοξενούμε. Δείτε εδώ.


Επίσης εδώ θα βρείτε και έναν πλήρη οδηγό για να βάψετε και να κερώσετε σωστά έπιπλα, με χρώματα κιμωλίας!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

πηγή

Επίσης

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DIY Σκουλαρίκια από Πλαστικά Μπουκάλια!

Πως να Φτιάξετε ένα Μπολ από Πλαστικό Μπουκάλι