in ,

Πως να Φτιάξετε ένα Μπολ από Πλαστικό Μπουκάλι

Το ΡΕΤ είναι ένα θερμοπλαστικό πολυμερές που μπορεί να επανασχηματιστεί με θέρμανση. Μετά τη διαδικασίας θέρμανσης, γίνεται πιο σκληρό, άκαμπτο, ανθεκτικό και υαλώδες. Γίνεται ακόμη πιο δυνατό και κρυσταλλωμένο όταν διατρηθεί. Μπορεί να  χρησιμοποιηθεί ως ένα δοχείο για σχεδόν οποιοδήποτε υλικό (αυγά, ψωμί, καρύδια, μολύβια, σαπούνια, μικρά αντικείμενα κλπ) και ως έργο τέχνης. Είναι ιδανικό μπολ για φρούτα καθώς η κυκλοφορία του αέρα αποτρέπει το σάπισμα τους.



Θα χρειαστείτε: Πλαστικό μπουκάλι, κοπίδι ή ψαλίδι, κολλητήρι, φλόγα (στην προκείμενη περίπτωση ένα βάζο και βαμβακερό φυτίλι).


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κόψτε το μπουκάλι. Χρησιμοποιήστε το κάτω μέρος, αλλά μην πετάξετε το πάνω μέρος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα ανακυκλώσετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ζεσταίνετε το πλαστικό πάνω από τη φλόγα και προσπαθήστε να φτιάξετε ένα ωραίο σχήμα.  Πριν όμως πειραματιστείτε αρκετές φορές με τα περισσεύματα μέχρι να έχετε τον έλεγχο πάνω στη φλόγα. Μικρότερη φλόγα είναι περισσότερο ελεγχόμενη. Αφού σχηματίσετε την άκρη, προσπαθήστε να θερμάνετε άλλα μέρη για να δώσετε μια ωραία όψη.

Τρυπήστε το μπολ με το κολλητήρι και συνεχίστε όσο υπομονή σας το επιτρέπει. Μπορείτε να τρυπήσετε την άκρη ή και όλο το μπολ.

Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία στα μπουκάλια που έχετε. Χρησιμοποιήστε τα στο σπίτι, δωρίστε τα σε φίλους, διδάξτε πως να τα φτιάχνουν ή πουλήστε τα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

30 συνθέσεις που άλλαξαν με χρώμα κιμωλίας και απέκτησαν Νέα Ζωή!

20 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης με Ψεύτικη Πέτρα