in ,

Μετατρέψτε Οποιοδήποτε Κουτί σε Κοσμηματοθήκη

Αν έχετε μερικά κουτιά είτε διακοσμητικά είτε από δώρα μπορείτε να τα μετατρέψετε σε όμορφες κοσμηματοθήκες με λίγη προσπάθεια.



Υλικά:
Διακοσμητικό κουτί με καπάκι
25 εκατοστά ύφασμα βελούδο
Καρφίτσες και ραπτομηχανή
Θερμοκολλητικό πιστόλι ή κόλλα υφασμάτων
Βαμβακερή βάτα
Ψαλίδι
Επιφάνεια κοπής, περιστροφικός κόπτης και χάρακας

Κόψτε ένα κομμάτι βάτας που να είναι τόσο πλατύ όσο το κουτί και αρκετά μακρύ για να κάνετε ένα ρολό διαμέτρου 2,5 εκατοστών. Με αυτό το ρολό μετρήστε ποσά χρειάζεστε για να γεμίσετε το κουτί. Κόψτε, τυλίξτε όλα τα ρολά και καρφιτσώστε τα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κόψτε το βελούδινο ύφασμα σε ένα ορθογώνιο 2,5 εκατοστά μακρύτερο από το μήκος του ρολού της βάτας. Για το πλάτος προσθέστε 1,5 εκατοστό στα 2,5 εκατοστά της διαμέτρου των ρολών. Θα έχετε έτσι μισό εκατοστό περιθώριο για τη ραφή μετά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Διπλώστε το ύφασμα από την ανάποδη κατά μήκος και καρφιτσώστε. Ράψτε την ανοικτή πλευρά ραφή και γυρίστε το βελούδινο ρολό από την καλή.

Γεμίστε τα βελούδινα ρολά με τα ρολά βάτας (μην ξεχάσετε να βγάλετε την καρφίτσα).

Για να κλείσετε τα άκρα, τοποθετήστε μια σταγόνα κόλλας στο μέσον του άκρου της γέμισης και διπλώστε την μια πλευρά της άκρης του βελούδινου ρολού προς τα μέσα. Προσθέστε και άλλη κόλλα για να διπλώσετε την άλλη πλευρά από πάνω σαν καπάκι. Επαναλάβετε το ίδιο στο άλλο άκρο του ρολού και έπειτα συνεχίστε με τα υπόλοιπα ρολά.

Τοποθετήστε τα βελούδινα ρολά στο κουτί και η κοσμηματοθήκη είναι έτοιμη!

Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε τη δική σας κοσμηματοθήκη με οποιοδήποτε κουτί αλλάζοντας μόνο το μέγεθος και τον αριθμό των ρολών.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Βρήκαμε το νέο Εργαλείο-πλατφόρμα πώλησης για τους χειροτέχνες – Δημιουργούς – ΔΩΡΕΑΝ!

DIY Χάρτινα Μανιτάρια