in

Πώς να Φέρετε το Καλοκαίρι στο Σαλόνι σας

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή. Όλοι το αγαπούν. Έτσι, είναι μια καλή ιδέα για να φτιάξτε το δικό σας καλοκαιρινό σαλόνι. Ήρθε η ώρα να αφήσετε τα σκοτεινά χρώματα πίσω.

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας όταν αναφέρουμε το καλοκαίρι είναι τα φωτεινά χρώματα. Μερικές χρωματιστές λεπτομέρειες μπορούν να φρεσκάρουν το σαλόνι σας. Το μπλε είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς θυμίζει την υπέροχη θάλασσα. Συνδυασμός διαφορετικών αποχρώσεων του μπλε είναι η απόλυτη τάση.

Προσθέστε μπαμπού καρέκλες ώστε να αισθάνεστε ότι κάθεστε και χαλαρώνετε στην παραλία.

Το λευκό χρώμα είναι ιδανικό για το σαλόνι γιατί φωτίζει το χώρο και προσθέτει απλότητα και ηρεμία, θυμίζοντας μας τις λευκές αμμουδιές.

Μην ξεχνάτε τις λεπτομέρειες. Είναι αυτές που δίνουν την καλοκαιρινή αύρα σε ολόκληρο το χώρο. Μια όμορφη ιδέα είναι ένας πίνακας με θέμα τη θάλασσα ή την παραλία. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε αντικείμενα που σχετίζονται με την παραλία όπως: κοχύλια, θαλασσόξυλα, μικρά καραβάκια, ή οτιδήποτε άλλο της επιλογής σας. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τα αναμνηστικά που έχετε από τις διακοπές σας.

 Πηγή
 Πηγή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Γιατί Δεν Πρέπει Να Πετάτε Το Βουρτσάκι Της Μάσκαρα; 5 Φανταστικές Beauty Ιδέες!

15 Οικονομικές DIY Κατασκευές για το Πάσχα