in ,

DIY Πασχαλινές Θήκες για Μαχαιροπίρουνα

Το Πάσχα πλησιάζει πολύ γρήγορα και έχετε μόλις λίγες ημέρες για να ετοιμαστείτε για την πιο εκπληκτική γιορτή του χρόνου! Αν θέλετε να προσθέσετε μια ευχάριστη πινελιά στο εορταστικό σας τραπέζι δείτε παρακάτω μερικές αξιολάτρευτες DIY θήκες για τα μαχαιροπίρουνα και εμπνευστείτε για να κάνετε κάτι όμορφο για το τραπέζι σας το Πάσχα φέτος!

Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά υλικά για να χρησιμοποιήσετε  και το χαρτί είναι ένα από αυτά. Εκτυπώστε πασχαλινά μηνύματα και δημιουργήστε χαριτωμένες θήκες σε χρόνο μηδέν!


Το πασχαλινό λαγουδάκι θα κρατήσει τα μαχαιροπίρουνα με καταπληκτικό τρόπο και θα προσθέσει μια ευχάριστη νότα στο τραπέζι σας.

Πηγή 

Χρησιμοποιήστε πετσετάκια με χάρτινες θήκες και εκτυπωμένα σχέδια.

Χρησιμοποιήστε λινάτσα και το πασχαλινό τραπέζι σας θα έχει μια μαγική αίσθηση ενώ η ουρά του λαγού θα βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του καθενός!

Μπορείτε να μετατρέψετε τις υπάρχουσες θήκες σε πασχαλινές μόνο με την προσθήκη λουλουδιών.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φτιάξτε πουά θήκες για τα μαχαιροπίρουνα και τη χειροπετσέτα. Απλά το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε καλοί στο ράψιμο για αυτό το σχέδιο.

Φτιάξτε θήκες καρότα και βάλτε τα μαχαιροπίρουνα σε κάθε πιάτο ή όλα μαζί σε ένα γυάλινο βάζο. Θα μοιάζουν σαν να τα έχετε πάρει από τον κήπο!

Πηγή 

Τι είναι το Πάσχα χωρίς αυγά και θήκες σε σχήμα αυγού;

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

22 Ιδέες για Κρεβάτια Εσοχές

Τα Διαφανή Έπιπλα είναι η Καλύτερη Ιδέα για Μικρούς Χώρους