in , , ,

6 Πράγματα που δεν Πρέπει Ποτέ να ΠΕΤΑΞΕΤΕ

Εάν σκέφτεστε να κάνετε εκκαθάριση στο σπίτι, στη σοφίτα, στο γκαράζ ή την αποθήκη ώστε να ξεφορτωθείτε παλιά και άχρηστα αντικείμενα, ξανασκεφτείτε το. Μπορείτε να τα μεταμορφώσετε με τη φαντασία σας και να προσθέσετε έτσι προσωπικότητα και στυλ στο χώρο σας!1. Βαλίτσες

Μπορούν να μεταμορφωθούν από κρεβάτια σκυλιών έως μίνι μπαρ. Μπορείτε να τις στοιβάξετε και να έχετε ένα μοναδικό τραπέζι.

2. Πιάτα … Μπολ … Φλυτζάνια τσαγιού … Πιατάκια και Πιατέλες

Λοιπόν υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτά. Βάση για κέικ, κηροπήγια, φωτιστικά και φυσικά υπάρχει η τέχνη Τοίχου!

3. Συρμάτινα Καλάθια

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κάτι τόσο απλό όσο ένα συρμάτινο καλάθι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να γίνει σχεδόν αμέσως ένα τραπεζάκι λίγη μπογιά και φαντασία! Μπορείτε επίσης να τα χρωματίσετε και να αποθηκεύσετε παιχνίδια. Αν τύχει να έχετε ένα μικρό καλάθι μπορείτε να το μετατρέψετε σε ένα νέο φωτιστικό!

4. Παντζούρια

Μπορεί να μετατραπούν σε τραπέζι, ράφι, διαχωριστικό δωματίου, πίνακες και θήκη για περιοδικά.

5. Βιβλία

Υπάρχει τόση μαγεία σε ένα βιβλίο !!! Ακόμα και όταν έχουν παλιώσει, κιτρινίσει και καταστραφεί εξακολουθούν να έχουν ακόμη σκοπό! Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να ξαναζωντανέψετε τα βιβλία σας.

6. Καλάθια

Οι χρήσεις τους είναι ατελείωτες !!! Ακόμα και όταν είναι φθαρμένο και ξεφτισμένο, βάψτε το και αλλάξτε το σε μια στιγμή! Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να δώσετε νέα πνοή και στυλ στα παλιά καλάθια.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Τα εκπληκτικά Τηγανιτά Κασεροπιτάκια απο την Μαρία Κυριμλίδου!

8 Έξυπνοι Τρόποι για να Αφαιρέσετε Λεκέδες σε Χαλιά