in ,

DIY Καθαριστικό Προσώπου για Λιπαρή Επιδερμίδα

Η Άνοιξη έφτασε ώστε να αναζωογονήσει την επιδερμίδα μας μετρά τον κρύο χειμώνα. Ιδιαίτερα για το λιπαρό δέρμα η επιβάρυνση ήταν μεγαλύτερη όμως και η συχνή χρήση  καθαριστικών προσώπου μπορεί να είναι επιβλαβής για το δέρμα και να προκαλέσει ξηρότητα. Η καλύτερη επιλογή για να κρατήσετε την επιδερμίδα σας φρέσκια και καθαρή είναι ένα εύκολο DIY καθαριστικό με 3 φυσικά συστατικά.

Συστατικά και τα οφέλη τους:

Αλεύρι από ρεβίθι:
Καθαρίζει το δέρμα σε βάθος και αφαιρεί την υπερβολική λιπαρότητα από το πρόσωπο. Λειτουργεί, επίσης, σε διάφορα δερματικά προβλήματα, όπως το μαύρισμα, τις κηλίδες, την ακμή και διατηρεί το δέρμα λαμπερό και λείο. Επίσης, απομακρύνει την  ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο.

Νερό καρύδας:
Προσφέρει μεγάλη ενυδάτωση στο δέρμα και δρα ως μαλακτικό. Επίσης, απομακρύνει τη χρώση του δέρματος και είναι αποτελεσματικό στις κηλίδες. Προσφέρει ένα λαμπερό ακόμα και νεανικό δέρμα. Μειώνει επίσης την ακμή.

Λεμόνι:
Ιδανικό ενάντια σε διάφορα δερματικά προβλήματα όπως η γήρανση, οι κηλίδες, η ακμή και η χρώση του δέρματος. Καθαρίζει το δέρμα και μειώνει τη λιπαρότητα. Έτσι, η επιδερμίδα θα είναι φρέσκια και λαμπερή.

Οδηγίες:

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

⦁ Ρίξτε μια 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι ρεβιθιού σε ένα μπολ.

⦁ Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας νερό καρύδας και ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι να γίνει μια λεία πάστα.

⦁ Προσθέστε ½ κουταλιά φρέσκο χυμό λεμονιού και ανακατέψτε καλά. Αν έχετε πολύ ευαίσθητο δέρμα ή αν το δέρμα σας ερεθίζετε από το λεμόνι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χυμό αλόης βέρας ή αγγουριού αντ ‘αυτού.

⦁ Κάντε μασάζ με το καθαριστικό απαλά σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό για περίπου 5 λεπτά και στη συνέχεια αφήστε το ως μάσκα για άλλα 5 λεπτά. Ξεπλύνετε με νερό.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DIY Κασπώ από Συσκευασίες Ζάχαρης

20 Υπέροχες και Αστείες Ιδέες για Σπιτικό Face Painting