in

DIY φανταστική Πυραμίδα για να κρεμάτε τα Σκουλαρίκια σας!

Αν καθημερινά ψάχνετε από εδώ και εκεί τα σκουλαρίκια σας και πολλές φορές δεν τα βρίσκετε, τότε χρειάζεστε οργάνωση. Τι πιο διασκεδαστικό από μια βάση σε σχήμα πυραμίδας στα οποία θα κρεμάτε όλα τα ζευγάρια σας. Είστε έτοιμη να φτιάξετε το δικό σας;



Υλικά:
Μικρός κόφτης σωλήνων
Λεπτοί σωλήνες από ορείχαλκο
Χρυσό σύρμα ανθοδετικής (0.64 χιλιοστά)
Κόφτης συρμάτων
Χάρακας και μαρκαδόρος

Χρησιμοποιήστε τον κόφτη σωλήνων για να κόψετε τις σωλήνες σας στα ακόλουθα μεγέθη: 6,5 εκατοστά (x12), 15 εκατοστά (x4), 10 εκατοστά (x4), 5,5 εκατοστά (x4).

Περάστε ένα μακρύ κομμάτι σύρμα μέσα από 4 σωληνάκια (15 εκατοστών) και στρίψτε τα άκρα του σύρματος για να φτιάξετε ένα τετράγωνο. Ψαλιδίστε το άκρο του σύρματος αφήνοντας 2,5 εκατοστά περιθώριο και πιέστε το μέσα σε έναν από τους σωλήνες. Αυτή θα είναι η βάση της πυραμίδας σας.

Πάρτε ένα άλλο κομμάτι σύρμα και συστρέψτε το γύρω από μια γωνιά της βάσης σας περίπου 2,5 εκατοστά από το τέλος του σύρματος. Περάστε 6 σωληνάκια (6,5 εκατοστών) στο σύρμα και σπρώξτε τα μέχρι το άκρο της γωνίας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Συνδέστε το ελεύθερο άκρο του σύρματος στην αντίθετη γωνία της βάσης, περιστρέψτε το, κόψτε το με περιθώριο 2,5 εκατοστών και πιέστε το μέσα σε ένα σωλήνα. Αυτό είναι το ήμισυ των κάθετων γραμμών της πυραμίδας σας.

Για να φτιάξετε το άλλο μισό, επαναλάβετε τη διαδικασία για τις άλλες δύο γωνίες με τα υπόλοιπα 6 σωληνάκια  (6,5 εκατοστών), αλλά περάστε μόνο τα 3, τυλίξτε το σύρμα γύρω από τη μέση της άλλης πλευράς και στη συνέχεια προσθέστε τα άλλα 3 για να δημιουργήσετε την κορυφή της πυραμίδας.

Για να προσθέσετε τα πλευρικά κομμάτια, πάρτε ένα κομμάτι σύρμα και συστρέψτε το γύρω από τη χαμηλότερη ένωση των κατακόρυφων σωλήνων. Περάστε 1 σωληνάκι (10 εκατοστών) στο σύρμα,  συστρέψτε το γύρω από το διπλανό κάθετο σωλήνα και συνεχίστε προσθέτοντας τα υπόλοιπα 3 σωληνάκια. Τέλος, κόψτε, συστρέψτε και πιέστε το άκρο του σύρματος μέσα στο σωλήνα.

Επαναλάβετε τη διαδικασία με τα σωληνάκια των 5,5 εκατοστών για να φτιάξετε το επάνω διάζωμα και η πυραμίδα είναι έτοιμη για τα σκουλαρίκια σας!

Πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης – Θήκες για δαχτυλίδια απο πηλό! 3 όμορφες παραλλαγές.

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξετε υπέροχες θήκες ή συσκευασίες για σκουλαρίκια!

Δείτε επίσης – 40 ιδέες για να οργανώσετε τα καλλυντικά σας και τα είδη ομορφιάς!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Χειροποίητα Σκουλαρίκια Γάτες

DIY Λουλούδια Κηροπήγια απο ψεύτικα λουλούδια και γύψο!