Υλικά
1/2 κούπα βούτυρο
1 κούπα λευκή ζάχαρη
2 αβγά
1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/3 κούπας σκόνη κακάο χωρίς γλυκαντικά
1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4κ.γ. αλάτι
1/4κ.γ. baking powder
για το γλάσο
3κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
3κ.σ. σκόνη κακάο
1κ.σ. μέλι
1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κούπα άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C και λαδώστε ελαφρά ένα τετράγωνο ταψί.
2. Λιώστε 1/2 κούπα βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Πάρτε το από τη φωτιά, ρίξτε μέσα τη ζάχαρη, τα αβγά και 1κ.γ. βανίλια και ανακατέψτε. Προσθέστε 1/3 κούπας κακάο, 1/2 κούπα αλεύρι, αλάτι και το baking powder και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε το μείγμα στο ταψί.
3. Ψήστε το για 25 με 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο (προσέξτε να μην το κάψετε)
4. Για το γλάσο, αναμείξτε όλα τα υλικά καλά μέχρι να γίνουν ένα απαλό μείγμα και περιχύστε με αυτό τα brownies όσο είναι ακόμα ζεστά.
via queen
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Οι σαγιονάρες είναι το αξεσουάρ του καλοκαιριού. Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε καλά για να… Read More
Λόγω του γεγονότος ότι το Διαδίκτυο έχει γίνει πηγή γνώσης, αναζητούμε κόλπα μαγειρικής, σε ιστότοπους.… Read More
Η δημιουργία μοναδικών χώρων είναι δύσκολη γιατί πρέπει δώσετε στυλ, λειτουργικότητα και προσωπικότητα. Αν είστε… Read More
Η άνοιξη έφτασε επιτέλους και το καλοκαίρι θα είναι εδώ πριν το καταλάβετε. Εάν σκέφτεστε… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα