in ,

Απαλλαγείτε από τις φακίδες και τις πανάδες, χρησιμοποιώντας αυτό το καταπληκτικό φυσικό φάρμακο

Οι πανάδες και οι φακίδες εμφανίζονται συχνά στα πιο εκτεθειμένα μέρη του σώματος και οφείλεται σε διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, καθώς επίσης στην γήρανση.Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε δαπανηρά καλλυντικά προϊόντα, όταν μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας λοσιόν προσώπου με μαϊντανό και λεμόνι. Ο μαϊντανός είναι πολύ αποτελεσματικός στην απομάκρυνση των φακίδες και των πανάδων.


Συστατικά:
1 λίτρο χυμό λεμονιού
Φρέσκο ​​μαϊντανό – 2 κουταλιές της σούπας
Απεσταγμένο νερό – 150 ml
Αλκοόλη 70% – 50 ml

Παρασκευή:
Ρίχνουμε το αποσταγμένο νερό και το αλκοόλ σε ένα μπολ μαζί με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ανακατεύουμε καλά πριν καλύψουμε το μπολ. Αφήστε το για μια ολόκληρη νύχτα.

Το πρωί, σουρώστε το υγρό σας και προσθέστε τον χυμό λεμονιού. Βάλτε το μείγμα σε αποστειρωμένο γυάλινο μπουκάλι και αποθηκεύστε το σε ένα σκοτεινό και ξηρό χώρο. Απλώστε τη λοσιόν κάθε πρωί σε καθαρό πρόσωπο και τα χέρια σας.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση.  Η χρήση με δική σας ευθύνη.
via daddy-cool

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

17 Ιδέες για κατασκευές με παλιές Πόρτες

Πώς να βάψετε και να κερώσετε με τον σωστό τρόπο! Ένας πολύ χρήσιμος οδηγός.