1. Χρησιμοποιήστε ένα σακουλάκι μαγειρικής για τα ευκολότερα αυγά ποσέ.
2. Τηγανίστε τα αυγά σας μέσα σε ροδέλες κρεμμυδιού.
3. Μην ξεφλουδίσετε τα βραστά αυγά αλλά κόψτε τα σε φέτες με ένα μαχαίρι και πετάξτε το τσόφλι. Είναι απείρως πιο γρήγορο.
4. Φτιάξτε βραστά αυγά στο φούρνο με μια φόρμα για κεκάκια για πιο κρεμώδη υφή.
5. Φτιάξτε ένα μαγικό “χρυσό αυγό”. Το μυστικό είναι ένα παλιό T-shirt, μυϊκή δύναμη και μετά καλό βράσιμο.
6. Και μην ξεχνάτε: μπορείτε να κάνετε ομελέτες σε βαφλιέρα.
7. Ξεχωρίστε τους κρόκους με ένα μπουκάλι νερό.
8. Για πρωινό σε ένα λεπτό ψήστε σε φούρνο μικροκυμάτων ένα αυγό μέσα σε ένα πυρίμαχο φορμάκι.
9. Αν πάλι είσαστε πολλοί στα πρωινό ψήστε τα αυγά σε μια φόρμα για μάφινς.
10. Φτιάξτε ομελέτες με τη μια μέσα σε πλαστικά σακουλάκια μαγειρέματος.
11. Και όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, βράστε το αυγό για 10 δευτερόλεπτα πριν το ανοίξετε στο νερό και θα έχετε το τέλειο σχήμα ποσέ.