Υλικά:
8 κρέπες (έτοιμες ή σπιτικές)
Για τη γέμιση:
130γρ. (1/2 κούπα) συμπυκνωμένη κοτόσουπα
50γρ. (2 1/2 κουταλιές της σούπας) μαγιονέζα
50ml (2 1/2 κουταλιές της σούπας) κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ σε σκόνη
30γρ. (1 1/2 κουταλιές της σούπας) τριμμένο κρεμμύδι
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
Αλατοπίπερο
400γρ. (περίπου 2 1/2 κούπες) μαγειρεμένο κοτόπουλο, κομμένο σε μπουκιές
Για την επικάλυψη:
120γρ. (1 κούπα) τριμμένο τυρί τσένταρ
84 ml (1/3 κούπας) κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου (180 βαθμούς Κελσίου σε αέρα).
Αναμείξτε τη σούπα, τη μαγιονέζα, την κρέμα γάλακτος, τη σκόνη κάρυ, το κρεμμύδι, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίξτε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο και ανακατέψτε μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιόμορφο.
Χωρίστε το μείγμα σε οκτώ ίσα μέρη (περίπου 1/4 κούπας γέμισης ανά κρέπα).
Τοποθετήστε τη γέμιση στο μισό της κρέπας, απλώστε την ευθεία και διπλώστε τις πλευρές.
Τυλίξτε την κρέπα μέχρι να καλύψετε τη γέμιση.
Τοποθετήστε τις κρέπες σε ένα ταψί με τη ραφή προς τα κάτω.
Πασπαλίστε με το τριμμένο τυρί και περιχύστε με την κρέμα γάλακτος.
Ψήστε για περίπου 25-30 λεπτά, ή μέχρι το τυρί να ροδίσει. Σερβίρετε ζεστό.