in , , , , ,

30 DIY Ιδέες με Μπουκάλια Κρασιού

Αντί να ανακυκλώσετε τα γυάλινα μπουκάλια κρασιού μπορείτε να τα μετατρέψετε σε διάφορα αντικείμενα όπως  βάζα, γλάστρες, φωτιστικά και μια σειρά από εκπληκτικά διακοσμητικά που δίνουν στο σπίτι μια διαφορετική ατμόσφαιρα. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικές δημιουργικές ιδέες για το πώς να μετατρέψετε ένα συνηθισμένο γυάλινο μπουκάλι σε ένα DIY αριστούργημα! Όλες οι λύσεις είναι απλές στην κατασκευή, πρόκληση για τη φαντασία και με αισθητικό αποτέλεσμα. Ίσως χρειαστείτε κάποια ειδικά εργαλεία για κάποιες από τις παρακάτω ιδέες, όπως κόπτης και τρυπάνι για γυαλί, κόλλα, χρώμα για  γυαλί, κορδέλες, σχοινί, και άλλα διακοσμητικά μπιχλιμπίδια!

Ένας απλός τρόπος για να φτιάξετε ένα κρεμαστό βάζο! Καθαρίστε άδεια διαφανή μπουκάλια, δέστε το λαιμό τους με λεπτό σχοινί και να βρείτε ένα μέρος για να τα κρεμάσετε!

Ένα μπουκάλι κρασί δεμένο! Θα χρειαστείτε κόλλα και λεπτό σχοινί για καλύτερο αποτέλεσμα. Απλώστε την κόλλα πάνω στο μπουκάλι, και στη συνέχεια τυλίξτε το σχοινί , σφιχτά γύρω από το μπουκάλι. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει καλά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε κουμπιά, υφασμάτινα  λουλούδια κ.α

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ακόμη, μπορείτε να χρησιμοποιήστε χοντρό καραβόσκοινο σε διαφορετικές αποχρώσεις, κοχύλια και αστερίες για διακόσμηση. Γεμίστε τις  με άμμο και παραθαλάσσια φυτά για επιπλέον εντύπωση

Ντεκουπάζ! Μπορείτε να βάψετε το μπουκάλι σε αδιαφανές λευκό. Όταν το χρώμα στεγνώσει, μπορείτε να επιλέξετε όμορφα μοτίβα και να τα περάσετε με ντεκουπάζ πάνω στο μπουκάλι.

Ή μπορείτε να κόψετε και να κολλήσετε σχήματα από εφημερίδες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Χρησιμοποιήστε το μπουκάλι ως γλάστρα κόβοντας τη μια πλευρά του.

Ακόμη, μπορείτε να κόψετε τον πάτο, να βάλετε κομπόστ και να φυτέψετε αναρριχώμενα φυτά .

Πάρτε μπουκάλια σε διάφορα μεγέθη και βάψτε τα με ένα ελαφρύ πράσινο παστέλ χρώμα, ή οποιαδήποτε άλλη απόχρωση της επιλογής σας. Τοποθετήστε τα ίδια λουλούδια για να επιτύχετε ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα.

Τα Vintage μπουκάλια μπορείτε να τα  χρησιμοποιήσει ως διακόσμηση ή βάζο χωρίς να κάνετε αλλαγές.

Μπορείτε να θυμόμαστε πάντα μια καλή χρονιά κρασιού κρατώντας το μπουκάλι για να το κάνετε βάζο, κηροπήγιο ή απλά ένα ενθύμιο στον τοίχο.

Χειμωνιάτικο στυλ. Πλέξτε μίνι πουλοβεράκια για τα μπουκάλια σας και διακοσμήστε τα με κορδέλες σατέν.

Χριστουγεννιάτικα φώτα σε ένα μπουκάλι! Δέστε κορδέλες γύρω από το λαιμό των φιαλών για μια πιο εορταστική αίσθηση.

Κολλήστε ταινίες με διάφορα χρώματα στο μπουκάλι σας.

Αν αγαπάτε το φως των κεριών μετατρέψτε διαφανή μπουκάλια διαφόρων μεγεθών ως κηροπήγια για μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα.

Ταΐστρα για πουλιά! Τρυπήστε μια μικρή τρύπα στο πλάι της φιάλης προσεκτικά και κολλήστε ένα πιατάκι στον πάτο της. Γεμίστε τη με τροφή και κλείστε με φελλό. Στη συνέχεια, κρεμάστε την έξω στον κήπο.

Μπορείτε να βάψετε τα μπουκάλια σε διάφορες παστέλ αποχρώσεις, να τα  στολίσετε με  χόρτο ράφφια διακόσμησης (raffia) και να ζωγραφίσει ένα ορθογώνιο τμήμα με χρώμα μαυροπίνακα για να γράψετε τα μηνύματα σας.

Τυλίξτε τα μπουκάλια σας με λεπτό άσπρο σκοινί και βάψτε τα ριγέ με φωτεινό χρώματα.

Βάψτε λευκά τα μπουκάλια, καλύψτε τα με κόλλα και στη συνέχεια βυθίστε τα  σε λευκές χάντρες ή φελιζόλ. Τοποθετήστε  ασημένια κλαδιά και θα έχετε ένα τέλειο λευκό χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δείτε εδώ πώς να φτιάξετε τα χιονισμένα μπουκάλια!

Διδάξτε στα παιδιά σας δημιουργικότητα, μετατρέποντας παλιά μπουκάλια σε πασχαλίτσες και μέλισσες. Ζωγραφίστε τα και κολλήστε ύφασμα και κομμάτια σύρμα στα σωστά σημεία.

Σχεδιάστε με μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδοράκι διάφορα σχήματα πάνω σε λευκά βαμμένα μπουκάλια για μια υπέροχη και κομψή γεωμετρική διακόσμηση.

Συνδυάστε διάφορες κορδέλες και μικρά στολίδια για να έχετε ένα φανταστικό αποτέλεσμα!

Κόψτε τους πάτους από τα μπουκάλια και ανοίξτε τρύπες σε μια αντικέ ξύλινη σανίδα για να έχετε ένα πολύ πρωτότυπο φωτιστικό.

Συνδυάστε την τεχνική του μαυροπίνακα και δέσιμο σκοινιού για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με μηνύματα και επιγραφές.

Βάψτε τα μπουκάλια εσωτερικά με μια συνεχομένη παλέτα αποχρώσεων.

Οι λαιμοί από διάφορα μπουκάλια μπορούν να χρησιμεύσουν ως μικρά φωτιστικά σε μια ρουστίκ τραπεζαρία. Θα προσδώσει χαρακτήρα στο χώρο μαζί με ιστορίες για όλες τις ιδιαίτερες στιγμές εμπλουτισμένες με κρασί!

Χρησιμοποιήστε ένα άδειο διαφανές μπουκάλι ως προστατευτικό για κρεμαστά κεριά εξωτερικού χώρου. Κόψτε τον πάτο και αφήστε το κερί να αναπνεύσει, ενώ ο άνεμος δεν θα μπορεί να σβήσει τη φλόγα.

Μετατρέψτε διακοσμητικά μπουκάλια σε βάζα, κόβοντας διαγώνια το λαιμό τους .

via cuded

Δείτε επίσης – 31 ιδιαίτερα μπουκάλια κρασιού!

Δείτε επίσης – 10 φανταστικές ιδέες για διακόσμηση με γυάλινα βάζα και μπουκάλια κρασιού

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξουμε χριστουγεννιάτικα κηροπήγια απο ποτήρια κρασιού! – {ΒΙΝΤΕΟ}

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φωτισμός πέργκολας – προσθέστε ρομαντική ατμόσαφιρα στους εξωτερικούς σας χώρους

Με ΑΥΤΟ το Τρικ των 5 Λεπτών ο Ανεμιστήρας θα Λειτουργήσει σαν Κλιματιστικό