in ,

Μαλακά Ψωμάκια με Δεντρολίβανο!

Αυτά τα ψωμάκια είναι το τέλειο ορεκτικό ή συνοδευτικό για το γεύμα σας! Είναι νόστιμα και τραγανό στο εξωτερικό και μαλακό στο εσωτερικό. Η ζύμη είναι ελαφρά τηγανισμένη σε ελαιόλαδο πασπαλισμένη με φρέσκο δεντρολίβανο και αλάτι. Είναι τόσο γρήγορη και εύκολη συνταγή που θελήσετε να την κάνετε κάθε βράδυ !!

Θα χρειαστείτε:
1 συσκευασία έτοιμη κλασική κρούστα πίτσας (όχι λεπτή)
3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
Χοντρό θαλασσινό αλάτι

Εκτέλεση:

Πάρτε μερικά φύλλα δεντρολίβανο και ψιλοκόψτε τα ώστε να είναι έτοιμα για να πασπαλίσετε το ψωμί, ενώ είναι ακόμη ζεστό.

Στη συνέχεια, ανοίξτε τη ζύμη πίτσας σε ορθογώνιο περίπου 30 × 40 εκατοστών.

Κόψτε σε 12 τετράγωνα.

Στη συνέχεια, ζεσταίνετε μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι 30 εκατοστών σε μέτρια προς μέτρια-υψηλή θερμοκρασία.

Όταν το λάδι είναι ζεστό, καλύψτε τον πάτο του τηγανιού στριφογυρνώντας το λίγο.

Προσθέστε 3-4 κομμάτια ζύμης. Θα πρέπει να τσιτσιρίσουν λίγο.

Τηγανίστε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 60 δευτερόλεπτα ανά πλευρά. Χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να τα γυρίσετε. Πιέστε τη ζύμη με τη σπάτουλα για να ομοιόμορφο τηγάνισμα.

Βάλτε το ψωμί αμέσως σε ένα πιάτο και πασπαλίστε με το δεντρολίβανο και το αλάτι. Επαναλάβετε το ίδιο και για τα υπόλοιπα κομμάτια.

Σερβίρετε ενώ είναι ζεστό, τραγανό και νόστιμο.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

What do you think?

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

DIY Βραχιόλι για το πόδι!

Προσθέστε δαντέλα σε ένα τζίν σορτσάκι σας!