in ,

12 αυτοσχέδιες DIY Βάσεις Στήριξης Κινητών Τηλεφώνων!

Πάω στοίχημα ότι όλοι σας έχετε κινητά τηλέφωνα, έτσι αυτό το άρθρο πρόκειται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για εσάς. Για αυτό μαζέψαμε μερικές σούπερ DIY Βάσεις Στήριξης που θα μπορούσατε να τις φτιάξετε με ευκολία, σε ελάχιστο χρόνο και με πολύ λίγα χρήματα, ενώ την ίδια στιγμή θα είναι εξαιρετικά πρακτικές και λειτουργικές. Δεν θα ήταν ιδανικό να έχετε μια βάση για το τηλέφωνό σας έτσι ώστε να βλέπετε την οθόνη από απόσταση; Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορούν να γίνουν με υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι σας.

Αν έχετε διακοσμημένο το σπίτι σας σε ρουστίκ στυλ, σίγουρα  θα λατρέψετε αυτό το σχέδιο. Είναι φτιαγμένο από ένα μικρό κομμάτι κορμού και ένα κλαδί και μπορείτε να την κάνετε μέσα σε λίγα λεπτά.

Μπορείτε να φτιάξετε μια βάση από χαρτόνι και να τη διακοσμήσετε με οποιοδήποτε τρόπο θέλετε, ώστε να ταιριάζει με τον υπάρχοντα χώρο σας.

Είστε από τις γενιές που χρησιμοποιούσατε κασέτες; Αν ναι,πάρτε μια θήκη κασέτας και μετατρέψτε την σε μια υπέροχη βάση. Χρησιμοποιήστε πολύχρωμη ταινία (washi tape) για να την διακοσμήσετε.

Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μολύβια για να φτιάξετε μια βάση; Χρειάζεστε μόνο έξι μολύβια και πολλά λαστιχάκια για μαλλιά για να τα ενώσετε. Είναι ιδανικό για την εργασία ή το γραφείο.

Χρησιμοποιήστε την πίσω τσέπη από το τζιν σας και φτιάξετε μια βάση την οποία μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε όταν φορτίζετε το τηλέφωνό σας. Έτσι, δεν πρόκειται να αφήνετε το κινητό σας στο πάτωμα με το κίνδυνο κάποιος να το πατήσει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφού τελειώσετε το σαμπουάν μην πετάξετε το μπουκάλι αλλά φτιάξτε μια μοδάτη βάση.

Δείτε ακόμη μερικές καταπληκτικές και πρωτότυπες ιδέες παρακάτω.

via topdreamer

Δείτε επίσης – Φτιάχνουμε θήκη φόρτισης για το κινητό απο άδειο μπουκάλι σαπουνιού ή σαμπουάν!

Δείτε επίσης – 15 Απίστευτες DIY θήκες κινητών

Δείτε επίσης – 18 απίστευτα αντικείμενα που θα διευκόλυναν απίστευτα τη ζωή μας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Δαχτυλίδι από Δερμάτινο Λουράκι!

Γρανίτα Καρπούζι με 4 Υλικά