in ,

6 Έξυπνοι Τρόποι να Κρύψετε το Καλοριφέρ σας!

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει σταθερά είναι λογικό να ψάχνετε για τρόπους να ανανεώσετε το σπίτι σας και να του δώσετε μια πιο ανάλαφρη, ανοιξιάτικη νότα. Για να σας βοηθήσουμε, σας παρουσιάζουμε 6 πρωτότυπους και φρέσκους τρόπους για να κρύψετε το απόλυτο σύμβολο του χειμώνα: το καλοριφέρ. Οι περισσότεροι δε από αυτούς απαιτούν από εσάς μπόλικη διάθεση γα ανανέωση αλλά αληθινά ελάχιστα χρήματα. Είστε έτοιμοι να πιάσετε δουλειά για να καμουφλάρετε έξυπνα το καλοριφέρ σας!

Βάλτε σύρμα 

Όχι ο στόχος μας δεν είναι να μετατρέψετε το σπίτι σας από μοντέρνο διαμέρισμα σε παλιακό κοτέτσι. Ωστόσο, λίγο σύρμα – και ειδικά λευκό – μπορεί να αναβαθμίσει σημαντικά το χώρο σας και να κρύψει αποτελεσματικά το καλοριφέρ σας ενόψει της νέας εποχής.

Βάψτε το! 

Εντάξει, μπορεί αυτή η ιδέα να μη συγκαταλέγεται απαραίτητα στην κατηγορία «Καμουφλάζ» αλλά η αλήθεια είναι ότι βάφοντας το καλοριφέρ σας σε μια έντονη και χαρούμενη απόχρωση μπορεί να τραβήψετε μεν όλα τα βλέμματα πάνω του, ωστόσο αυτό θα γίνει μόνο για το διακοσμητικό καλό. Προφανώς, η απόφαση αυτή είναι τολμηρή κι είναι ιδανική για τα άτομα που δεν φοβούνται τις μεγάλες αλλαγές.

Μπείτε στο κουτί 

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Η σκληρή πραγματικότητα της διακόσμησης λέει ένα και μοναδικό πράγμα: ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καλύψετε ένα καλοριφέρ δεν είναι άλλος από το να δημιουργήσετε μια στιλάτη και μοντέρνα ξύλινη κάσα για αυτό. Και ναι, οι πολυχρηστικές παλέτες είναι τέλειες για αυτή τη δουλειά.

Κρύψτε το κάτω από το τραπέζι 

Εκεί άλλωστε γίνονται στα «κρυφά» όλες οι μυστηριώδεις δουλειές. Αν η ιδέα της ξύλινης κατασκευής ταράζει το ζεν σας, μη θορυβείτε: καλύψτε το καλοριφέρ σας εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά τοποθετώντας το κάτω από ένα στιλάτο τραπέζι.

Κάντε το κομμάτι του σπιτιού σας 

Και με αυτήν την προτροπή, εννοούμε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να βάλετε το καλοριφέρ δυναμικά και στην ανοιξιάτικη διακόσμηση του χώρου σας. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Επεκτείνετε την επιφάνειά του τοποθετώντας ένα κομμάτι ξύλο πάνω από αυτό ώστε να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο πλωτό ράφι!

Από καλοριφέρ… coffee table! 

Αν το καλοριφέρ σας είναι εντοιχισμένο δεν έχετε παρά να το καλύψετε διακοσμώντας το όπως ακριβώς το coffee table σας: στολίστε το με ένα βάζο με λουλούδια, βάλτε τριγύρω του βιβλία,τοποθετήστε πάνω σε αυτό έναν όμορφο δίσκο με 2-3 διακοσμητικά αντικείμενα, κ.τ.λ.

Ρίξτε το στο καμουφλάζ 

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλύψετε το καλοριφέρ σας; Βάψτε το στο ίδιο χρώμα με τον τοίχο στο οποίο εφάπτεται! Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται το καλοριφέρ σας θα χαθεί… στο βάψιμο.

via spirossoulis

Δείτε επίσης – 12 Πανέξυπνες ιδέες και κόλπα για να κρύψετε άσχημα αντικείμενα και σημεία του σπιτιού!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε ένα κομψό φωτιστικό απο καμένες λάμπες!

Δείτε επίσης – Έξυπνες χρήσεις για τις θήκες φακών επαφής… για να μην τις πετάξετε…

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πασχαλινά μάφινς Αρνάκια!

Μαυροπίνακας μια μόδα για σύγχρονα σπίτια