Είναι πολύ απλό αλλά συνάμα εξαιρετικό για το Πασχαλινό τραπέζι!
Αρχικά ξεκινήστε φτιάχνοντας σε στρογγυλό ταψί τη συνταγή του αγαπημένου σας κέικ.
Αφού κρυώσει, κόψτε το στη μέση.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Για να φτιάξετε τη βάση για το κέικ σας, μπορείτε να κόψετε χαρτόνι σε μακρόστενο σχήμα και να τυλίξετε με λαδόκολλα.
Χτυπήστε σαντιγή ή την αγαπημένη σας κρέμα γέμισης.
Γεμίστε ενδιάμεσα τα δυο κομμάτια. Απλώστε στη βάση λίγη κρέμα έτσι ώστε όταν τοποθετήσετε το κέικ να είναι σταθερό.
Με ένα μεγάλο μαχαίρι δώστε σχήμα στο κέικ. Δείτε την παρακάτω φωτογραφία. Τα περισσεύματα χρησιμοποιήστε τα για την ουρά.
Αλείψτε όλο το κέικ σας με κρέμα ή βουτυρόκρεμα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ρίξτε επάνω ινδική καρύδα έτσι ώστε να καλυφθεί μέχρι και η τελευταία σπιθαμή. Με χαρτόνι μπορείτε να φτιάξετε αυτάκια. Φυσικά τα αυτάκια μπορούν πάντα να γίνουν και με ζαχαρόπαστα.
Τοποθετήστε σε δίσκο και διακόσμηστε όπως σας αρέσει 🙂
via fabartdiy