in ,

5 Πασχαλινές Ιδέες από Πλαστικά Κουτάλια!

Σας έχουν ξεμείνει πλαστικά κουτάλια από γενέθλια και γιορτές και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις 5 μοναδικές πασχαλινές κατασκευές στις οποιές μπορεί να έχετε βοηθούς τα παιδάκια σας.

Κουνελάκια

Χρησιμοποιήσαμε πλαστικά κουτάλια, δίσκους ντε-μεικαπ, μπατονέτες και χαρτί σε διαφορετικά χρώματα. Τα σχέδια στα κουτάλια έγιναν με ένα μόνιμο μαρκαδόρο.

Κότες

Χρησιμοποιήσαμε ένα κουτάλι, δίσκους ντε-μεικαπ , άσπρο χαρτί και κόκκινο χαρτί για το λειρί και το ράμφος .

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κοτοπουλάκια

Χρησιμοποιήσαμε ένα κουτάλι, κίτρινο χαρτί tissue και κόκκινο χαρτί (για το λειρί και το ράμφος). Καλύψαμε το ευρύ τμήμα του κουταλιού με δύο του κίτρινου χαρτιού.

Πασχαλινά αυγά

Σπάστε τα κουτάλια ακριβώς στη βάση της ένωσης της λαβής. Βάλτε κόλλα και στις δύο πλευρές και καλύψτε με το χαρτί tissue ή χαρτομάντιλο (δύο στρώσεις). Μπορείτε να κολλήσετε πρόσθετες διακοσμήσεις στα αυγά και να φτιάξετε ένα όμορφο πασχαλινό στεφάνι, μια κάρτα ή άλλη διακόσμηση.

Πασχαλίτσες

Σπάστε τα κουτάλια ακριβώς στη βάση της ένωσης της λαβής. Βάλτε κόλλα και στις δύο πλευρές και καλύψτε με κόκκινο χαρτί tissue ή  χαρτομάντιλο (δύο στρώσεις). Σχεδιάστε το κεφάλι και κολλήστε τα μάτια της όμορφης πασχαλίτσα σας.

via krokotak

Δείτε επίσης – Πασχαλινά Αυγά με Τατουάζ

Δείτε επίσης – Πασχαλινό τύλιγμα πετσέτας σε σχήμα καρότου!

Δείτε επίσης – DΕCOUPAGE σε Πασχαλινά αυγά χωρίς κόλλα, με ασπράδι.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

15 Εύκολα DIY Πασχαλινά Στεφάνια

Μοναδική Διακόσμηση με Οδικά Σήματα