in ,

Γιατροσόφια για Ρυτίδες!

Οι ρυτίδες οφείλονται στην έλλειψη κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματος. Ο κυριότερος παράγοντας του σχηματισμού ρυτίδων είναι η ηλιακή ακτινοβολία, η κληρονομικότητα, ο τρόπος ζωής, οι εκφράσεις του προσώπου, κ.ά. Διακρίνονται σε δυναμικές (ή ρυτίδες έκφρασης) και στατικές (οι οποίες δημιουργούνται σε μεγαλύτερη ηλικία και δεν εξαφανίζονται όπως οι δυναμικές).

Λύση express για τις ρυτίδες!!
Αναμείξτε ένα αυγό με μια κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος. Εφαρμόστε το μείγμα στο λαιμό και στο πρόσωπό σας για περίπου 20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.Τα αποτελέσματα αυτής της μάσκας είναι προσωρινά. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε πριν από κάποια έξοδό σας για να δείχνει το δέρμα σας φρέσκο ​​και ανανεωμένο.

Φυσική μάσκα για την αξαφάνιση των λεπτών γραμμών του προσώπου!

Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας μέλι με μισό κουταλάκι του γλυκού χυμό καρότου. Εφαρμόστε το μείγμα σε ολόκληρο το πρόσωπο και αφήστε το να απορροφηθεί από το δέρμα σας για 10-15 λεπτά. Σε ένα μπωλ ρίξτε ζεστό νερό με λίγη μαγειρική σόδα. Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι και καθαρίσετε την κρέμα από το πρόσωπό σας.
Μπανάνα κατά των ρυτίδων!
Συνθλίψτε το 1/3 μιας μπανάνας, ώστε να γίνει κρέμα και απλώστε την στο πρόσωπό σας. Αφήστε την για 15-20 λεπτά και ξεπλύντε με χλιαρό νερό. Αμέσως μετά ξεπλύντε με δροσερο.
via giatrosofia

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

41 Κομψοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε Μπετόν στο μπάνιο σας

Σταμάτα να το λες λάθος! Φράσεις που ποτέ δεν θα πούμε σωστά