Αυτήν την ομελέτα θα την φτιάξετε πολύ γρήγορα, είναι πεντανόστιμη και το καλό δεν σας το είπα! Μπορείτε να βάλετε όλα τα υλικά μαζί απο το βράδυ και να την ψήσετε το πρωί!. Τόσο απλά.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά:
Μισή φρατζόλα λευκό ψωμί κομμένη σε κύβους
650 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο
1 κούπα ψιλοκομμένο ζαμπόν
8 αυγά
2 κούπες γάλα
λίγο αλάτι
1/4 κούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κερμμυδάκι
Εκτέλεση:
Προθερμένετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Λαδώστε ένα ταψάκι ή πυρέξ 33×23 εκ.
Προσθέστε το μισό ψωμί (τους κύβους) στο ταψί. Προσθέστε το μισό τυρί και το μισό ζαμπόν. Επαναλάβετε
Σε ένα μπώλ χτυπήστε τα αυγά, το γάλα, το αλάτι και τα κερμμυδάκια
Ρίξτε ομοιόμορφα το μείγμα μέσα στο ταψί να σκεπάσει όλα τα υλικά
Βάλτε το ταψάκι σε ένα μεγαλύτερο ταψί και γεμίστε το με νερό. Ψήστε για 60 λεπτά ή μέχρι να είναι ψημμένο το αυγό.
Καλή επιτυχία!
via allrecipes
Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξετε ομελέτα ρολο!
Δείτε επίσης – 39 συσκευές για την κουζίνα σου που δεν είχες ιδέα πως υπάρχουν.
Δείτε επίσης – Πεντανόστιμες ροδέλες μήλου με κανέλα!
Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!