Ξεπαγώνετε το φύλλο σύμφωνα με τις οδηγίες .
Παίρνετε μία μικρή ποσότητητα απο το φύλλο
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
και το τυλίγετε γύρω απο το πρέτζελ.
Για να το στερεώσετε δένετε γύρω του ένα άλλο μικρότερο κομμάτι.
Κόβετε το φύλλο που προεξέχει.
Φτιάξτε όσα θέλετε και τοποθετήστε σε λαδόκολλα. Ψήστε για 20 λεπτάκια ή μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και να γίνουν τραγανά, στους 200 βαθμούς.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Μπορείτε να τα κάνετε και γλυκά. Πριν τα ψήσετε αλοίψτε με βούτυρο και πασπαλίστε κανέλα και ζάχαρη.