in , , ,

6 πρωτότυπα παγάκια

Γιατί να δίνεις έξτρα δροσιά στον καφέ, τη λεμονάδα, το smoothie ή το κοκτέιλ σου με βαρετά παγάκια νερού; Αυτές οι ιδέες θα απογειώσουν τα ροφήματά σου σε χρόνο ρεκόρ.

1. Παγάκια με φράουλες


Οι φράουλες ή τα φρούτα του πάθους δίνουν μια σικ νότα στο ποτήρι σου. Δοκίμασέ το με κοκτέιλ, αφρώδεις οίνους ή απλώς νερό.

2. Παγάκια με μέντα

Η μέντα ταιριάζει τέλεια με το ice tea σου ή ακόμη και το μοχίτο σου.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

3. Παγάκια λεμονάδας

Αναμειγνύουμε χυμό από λεμόνια, ζάχαρη και νερό και ισομοιράζουμε το μείγμα στις παγοθήκες. Για να μην νερώνει η λεμονάδα με τα παγάκια νερού, αυτή είναι η ιδανική λύση!

4. Παγάκια σοκολάτας

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε 1 κοφτή κουτ. γλ. στιγμιαίο καφέ. Ισομοιράζουμε στις παγοθήκες και όταν παγώσουν καλά, απολαμβάνουμε. Ταιριάζουν τέλεια με το πρωινό γάλα. Να πούμε κάτι άλλο;

5. Ριγέ παγάκια

Για τα πιο μοδάτα παγάκια της λίστας θα χρειαστούμε γάλα καρύδας και το αγαπημένο μας smoothie. Ρίχνουμε το γάλα στις παγοθήκες και γεμίζουμε την κάθε θήκη κατά το 1/4 περίπου. Αποπάνω προσθέτουμε το smoothie της επιλογής μας και αποθηκεύουμε στην κατάψυξη.

6. Παγάκια καφέ

Απλώς ετοιμάζουμε καφέ φίλτρου, προσθέτουμε το αγαπημένο μας σιρόπι (προαιρετικά) και ισομοιράζουμε τον καφέ στις παγοθήκες. Για να μην αλλοιωθεί ποτέ ξανά η γεύση του παγωμένου καφέ!
via mamapeinao

Δείτε επίσης – 10 Έξυπνοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τις παγοκυψέλες σας!

Δείτε επίσης – 43 super αστεία gadgets για το σπίτι σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Συγκλονιστική τούρτα μπανόφι

Φτιάξτε το Δικό σας Κερί Σιτρονέλας και Αποχαιρετίστε τα Κουνούπια για Πάντα!