in , ,

Πως να φτιάξετε μόνοι σας απίθανα μαξιλάρια με κύματα!

Έχει τύχει να δω πολλές φορές μαξιλαράκια με κυματάκια (δεν μου έρχετε τώρα κάτι άλλο στο μυαλό για να το περιγράψω) και κάνοντας μία έρευνα έχω να πω οτι δεν είναι καθόλου δύσκολο να φτιάξουμε ένα τέτοιο μαξιλάρι μόνοι μας. Το θέμα είναι βέβαια οτι χρειαζόμαστε ραπτομηχανή γιατί στο χέρι είναι λίγο δύσκολο να γίνει, βέβαια όχι ακατόρθωτο.

Τα πράγματα λοιπόν είναι πολύ απλά. Θα χρειαστούμε απο ένα μέτρο ύφασμα σε 3 χρωματισμούς. Φυσικά δεν θα χρησιμοποιηθεί όλο το ύφασμα σε ένα μαξιλάρι, έτσι μπορείτε να φτιάξετε και άλλα.

Αρχικά κάντε κυματάκια πάνω στο μαξιλάρι και πιάστε με καρφίτσες.

Αφού έχετε φτιάξει αρκετά γυρίστε ανάποδα το ύφασμα και σιδερώστε.

Γαζώστε τα κυματάκια σας. Δεν θέλουμε να βγούνε ίσια, οι ατέλειες εδώ είναι που κάνουν τη διαφορά.

Κάνετε το ίδιο και στα 3 υφάσματα. Φυσικά όχι σε όλο το ύφασμα αλλά στο κομμάτι που θα χρησιμοποιήσετε. Όπως βλέπετε παρακάτω έγινε το αντίστοιχο στα 3 διαφορετικού χρώματος κομμάτια. Αφού τελειώσετε με τα κύματα κόψτε μία λωρίδα απο το κάθε χρώμα. Ενώστε με καρφίτσες και γαζώστε τα μεταξύ τους απο την ανάποδη πλευρά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα ύφασμα για την πίσω πλευρά του μαξιλαριού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή ένα μονόχρωμο (κάποιο κομμάτι απο αυτά τα υφάσματα) ή να κάνετε την ίδια διαδικασία με τα κύματα και για την πίσω πλευρά. Η απόφαση δική σας.
Αφού λοιπόν μετρήσετε, κόψτε το ύφασμα σας. Γυρίστε τώρα τα δύο κομμάτια ύφασμα ανάποδα δηλαδή οι καλές τους πλευρές να κοιτάνε η μία την άλλη και γαζώστε γύρω γύρω για να κλείσει το μαξιλάρι σας. Μην ξεχάσετε να αφήσετε άνοιγμα για το γέμισμα. (Σαν γέμισμα μπορείτε να αγόρασετε σιλικονούχα βάτα, εγώ την λατρεύω!)
Κόψτε τις γωνίες (απο την ανάπογη πλευρά) για να κάθετε καλύτερα το μαξιλαράκι.

Και είναι έτοιμο! Μην μου πείτε οτι δεν είναι υπέροχο; Φυσικά μπορείτε να παίξετε με διαστάσεις και με χρώματα. Ταιριάζουν παντού και θα τα λατρέψετε!

via untrendylife

Δείτε επίσης – Μετατρέψτε τα παλιά σας μπλουζάκια σε Μαξιλαράκια!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμητικά μαξιλάρια – φάκελο!

Δείτε επίσης – 10 απο τα πιο πρωτότυπα και περίεργα μαξιλάρια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΑΖΙ = ΜΑΓΕΙΑ! {ΒΙΝΤΕΟ}

Vintage! Καλοκαιρινό γλυκό με μελωμένες φρυγανιές, κρέμα γάλακτος και κρέμα πορτοκάλι