Υλικά
300 γρ. αλεύρι
15 γρ. μαγιά
1 κ.γ αλάτι
1 κ.γ ζάχαρη
1 κουταλιά λάδι
60 γρ. νερό
150 γρ. τυρί
150 γρ. φέτες μπέικον
Κόβουμε το τυρί σε κύβους. Πλάθουμε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια και βάλτε στο κέντρο του κάθε κύβου τυριού. Κλείνουμε τα μπαλάκια μας τα τυλίγουμε με φέτες μπείκον και στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα. Τηγανίζουμε .Η ζύμη θα αυξηθεί αρκετά κατά το τηγάνισμα, Φροντίστε λοιπόν οι φέτες μπέικον να είναι αρκετά μεγάλες ώστε να μην μπορούν να ξετυλιχθούν .
Σερβίρετε αμέσως και απολαύστε τα ζεστά.
via tilestwra