in

Διακόσμηση με Ουδέτερες & Ξασπρισμένες Παλέτες Χρωμάτων

Οι διακοσμητές αποδεικνύουν κάθε μέρα ότι οι ουδέτερες και ξεπλυμένες παλέτες χρωμάτων δίνουν στο σπίτι άνεση, ζεστασιά και επιπλέον προσωπικότητα!

Μείξη Μεταλλικών Αποχρώσεων

Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε ότι η τραπεζαρία παρακάτω αναμιγνύει χρυσές και ασημένιες μεταλλικές αποχρώσεις. Ο πολυέλαιος έχει ένα μπλε-γκρι βαμμένο πλαίσιο με χρυσά άκρα που ταιριάζει  όμορφα με τις καρέκλες τις τραπεζαρίας. Συνδυάζεται με τον καθρέφτη σε ασημένια πλαίσια. Αν θέλετε να βάλετε τόσο θέρμες όσο και ψυχρές μεταλλικές αποχρώσεις σε ένα δωμάτιο, θα πρέπει χρησιμοποιήσετε κάθε απόχρωση τουλάχιστον δύο φορές ώστε να υπάρχει ισορροπία.

Ισορροπία φωτός και σκότους

Ένας άλλος κανόνας κατά την εργασία με μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων είναι να ισορροπούν τα φωτεινά και τα σκούρα στοιχεία. Στο καθιστικό παρακάτω, τα περισσότερα από τα κύρια στοιχεία είναι σε διάφορες αποχρώσεις του λευκού, από το χρώμα του τοίχου μέχρι την ταπετσαρία του καναπέ και των καρεκλών. Για να δημιουργήσετε ισορροπία, χρησιμοποιήστε στοιχεία σε σκούρους τόνους, όπως το καφέ ξύλινο τραπέζι κα το μαύρο μεταλλικό πολυέλαιο.

Χρήση χρωμάτων σε ξεπλυμένες αποχρώσεις

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Εάν θέλετε να βάλετε χρώμα σε ένα ουδέτερο δωμάτιο, προσθέσετε ξεπλυμένες αποχρώσεις . Στο παρακάτω υπνοδωμάτιο μερικές πινελιές από ξεπλυμένες αποχρώσεις του μπλε έδωσαν επιπλέον προσωπικότητα. Το κρεβάτι και το γαλάζιο χαλί δένουν απόλυτα στο χώρο.

Προσθέστε ποικίλες αποχρώσεις ξύλου

Το ξύλο είναι μια βάση σε κάθε χώρο και ένας τρόπος να δώσετε προσωπικότητα σε ένα δωμάτιο είναι να αναμίξετε διαφορετικές αποχρώσεις ξύλου. Στο παρακάτω γραφείο, αναμειγνύονται τρία διαφορετικά φινιρίσματα από ξύλο, δημιουργώντας ένα χώρο που ενώ είναι ουδέτερος ταυτόχρονα είναι ζεστός και άνετος.

Κρατήστε το χώρο αέρινο

Ένας τρόπος με τον οποίο ο χώρος σας θα έχει μια αέρινη αίσθηση είναι να ενσωματώσετε έπιπλα με πόδια. Επίσης, επιλέξτε κουρτίνες που είναι είτε το ίδιο χρώμα ή απλά μια νότα πιο σκούρα από τους τοίχους. Το αποτέλεσμα είναι μοντέρνο, αέρινο και χωρίς προσπάθεια!

Αγκαλιάστε την απλότητα

Συχνά διαπιστώνουμε ότι τα πιο όμορφα δωμάτια είναι τα πιο απλά όπως το παρακάτω  δωμάτιο με τα μεγάλα παράθυρα και το πλεκτό καλάθι με την ελιά.

fotos via howtodecorate

Δείτε επίσης – 35 εκπληκτικές ιδέες διακόσμησης για μικρά μπαλκόνια!

Δείτε επίσης – 57 Εκπληκτικές ιδέες για συνθέσεις και διακόσμηση για τη είσοδο του σπιτιού σας!

Δείτε επίσης – Δίχτυα του ψαρά – 35 ιδέες για μια υπέροχη θαλασσινή διακόσμηση

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Λαχταριστή Πίτα Ζυμαρικών!

Διακόσμηση μπουκαλιού με άχρηστα μικροπράγματα!