Θα χρειαστείτε:
1 συσκευασία έτοιμη κλασική κρούστα πίτσας (όχι λεπτή)
3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
Χοντρό θαλασσινό αλάτι
Εκτέλεση:
Πάρτε μερικά φύλλα δεντρολίβανο και ψιλοκόψτε τα ώστε να είναι έτοιμα για να πασπαλίσετε το ψωμί, ενώ είναι ακόμη ζεστό.
Στη συνέχεια, ανοίξτε τη ζύμη πίτσας σε ορθογώνιο περίπου 30 × 40 εκατοστών.
Κόψτε σε 12 τετράγωνα.
Στη συνέχεια, ζεσταίνετε μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι 30 εκατοστών σε μέτρια προς μέτρια-υψηλή θερμοκρασία.
Όταν το λάδι είναι ζεστό, καλύψτε τον πάτο του τηγανιού στριφογυρνώντας το λίγο.
Προσθέστε 3-4 κομμάτια ζύμης. Θα πρέπει να τσιτσιρίσουν λίγο.
Τηγανίστε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 60 δευτερόλεπτα ανά πλευρά. Χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να τα γυρίσετε. Πιέστε τη ζύμη με τη σπάτουλα για να ομοιόμορφο τηγάνισμα.
Βάλτε το ψωμί αμέσως σε ένα πιάτο και πασπαλίστε με το δεντρολίβανο και το αλάτι. Επαναλάβετε το ίδιο και για τα υπόλοιπα κομμάτια.
Σερβίρετε ενώ είναι ζεστό, τραγανό και νόστιμο.